Voli zeleno

Pogledajte shopping ulove Sonje Kovač koji stoje 32 tisuće kuna

Za dvije torbice i jedne ljetne natikače luksuznog talijanskog brenda domaća influencerica nije štedjela.

Naša poznata influencerica Sonja Kovač trenutno je u Španjolskoj, a na svojem je TikToku objavila video u kojemu je pratiteljima pokazala nove modne "ubode". Nekadašnja glumica i manekenka se, naime, uputila u shopping u jednu od luksuznih trgovina i iz nje izašla s prepoznatljivom zelenom vrećicom koja je skrivala tri popularna komada u vrijednosti od gotovo 32 tisuće kuna.

U shoppingu luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta, Sonja je pronašla dvije torbice i jedne natikače. Očekivano, kako je i sama izjavila u videu koji je objavila, sva tri komada dolaze u zelenoj boji jer je ove sezone naprosto "luda za zelenom".

Na videu je vidimo u hotelskoj sobi s velikom vrećicom, nakon kojega je uslijedio unboxing Sonjinih favorita.

"Ljudi, nećete vjerovati što sam napravila! Vrećica je veća od mene, najveća vrećica u povijesti i preteška je. Puna Bottega Veneta stvari! Ajmo odmah krenuti, da ne dužimo...", počinje Sonja video, prije nego što krene s unboxingom.

image

Bottega Veneta Candy Cassette

PRESS
image

Bottega Veneta Candy Cassette

PRESS
image

Bottega Veneta Candy Cassette

PRESS

"Ovo je torbica koju sam već imala, ali, naime, izgubila sam ju! I morala sam si jednostavno kupiti novu! Stvarno sam je jako puno iznosila...", govori Sonja dok pokazuje svoju novu ljubimicu, torbicu modela Bottega Veneta Candy Cassette, čija je cijena 1150 američkih dolara ili nešto više od 8600 kuna, a koja je dostupna u 11 boja.

"Sad će neki reći: pa ništa ti ne stane u tu torbicu! Pa naravno da ne stane. Zato sam kupila drugu!", svjesna je Sonja. Iz njega saznajemo da se počastila i zelenim natikačama Bottega Veneta Resort Sponge čija je cijena oko 4500 kuna (600 dolara).

image

Bottega Veneta

PRESS

I šlag na kraju ovog shoppinga je njezina - Mini Jodie Bottega Veneta torbica u metalik zelenoj boji čija je cijena gotovo 19 tisuća kuna.

Pogledajte video.

Linker
18. travanj 2024 18:22