glavne zvijezde

Party sezona može krenuti: Imamo najotkačenije cipele na petu u kojima ćete plesati cijelu noć

Baš kao haljine, topovi ili pak odijela, cipele za blagdanska slavlja zrače istom estetikom, onom naglašenom, svečanom i raskošnom i ne dopuštaju nam da se ove godine priklonimo minimalizmu jer ipak, nalazimo se u najsvečanijem dobu godine.

Cipele u kojima ćemo ovih blagdana plesati na partyjima i slavljima nude raskoš boja, šljokica i sjajnih detalja te baš takvi modeli prevladavaju ponudom dizajnerskih i high street trgovina. Za ovo vrijeme godine dok brojimo dane do Božića, a zatim i Nove godine, nije neobično da se nađemo na svečanoj prilici ili proslavi ne samo tijekom vikenda već i za vrijeme radnog tjedna, pa svečane modne favorite valja imati spremne.

Ono bez čega festivalski look ne prolazi su naravno i cipele, one na visoku petu koje će biti začin svakom outfitu, bez obzira jeste li odlučiti zasjati u maloj crnoj haljini, onoj efektnoj koja je posuta šljokicama, modelu od bogatog baršuna ili s druge strane, u zanimljivom modelu odijela, čestog odabira za svečane prilike.

Spremni smo za party sezonu: Imamo odlične komade koje nećete nositi samo jednu večer

Iako se nalazimo u hladnom razdoblju godine i umatamo se u duge kapute i krzno, kada su cipele u pitanju, u prvom planu su - sandale. Neobičan trend zavladao je i odlično pristaje uz aktualnu party kolekciju modnih brendova, a već ih nose i poznate trendseterice, kako strane tako i domaće. Dominiraju sandale s tankim remenčićima i potplatom u kvadratnom obliku. Crni modeli najčešće začinjeni su biserima, a popularnije no ikad su metalik nijanse koje nude bogatstvo tonova koji se presijavaju ovisno o svjetlu. Svečana ljubičasta, srebrna i zlatna apsolutni su hit, a često dolaze u kombinaciji na jednom modelu cipela, kao razigrana party varijatnta. Nasuprot njima, posebno svečana je klasična kombinacija zlatne i crne, pa i ovakve modele možete pronaći u ponudi.

Torbice za party sezonu nikada nisu bile ljepše: Ova 4 trenda uklopit će se u svaki look

Osim sandala s remenčića, kao povratniči model iz 80-ih godina vratile su se platforme koje će u party kombinacijama izgledati odlično, osobito uz svečane hlače širokih nogavica ili uz midi ili dugu haljinu. Povratak platformi najavile su luksuzne modne kuće poput Miu Miu na pistama ove godine - inspiraciju za cipele kao i ostatak kolekcije pronašle su u prošlom modnom desetljeću.

Milan, ITALY  - American-British actress, Siena Miller is seen leaving her hotel during Milan Fashion Week in Milan, Italy.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 472404742, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Siena Miller u srebrnim platformama

Iz ponude trgovina smo izdvojili 18 modela koji će na plesnom podiju biti prave zvijezde.

Linker
24. travanj 2024 04:30