Profimedia, INSTAR Images
Samo nek je blještavo

Paris Hilton izbacila modnu kolekciju inspiriranu razdobljem u kojem je bila it-djevojka

"That's hot!", rekla bi Paris u svojim najboljim danima, kad su svi muškarci sanjali o njoj, a sve djevojke htjele biti odjevene poput nje.

Ako ne možete prežaliti dvijetisućite, za vas imamo odličnu vijest.

Paris Hilton, ultimativna it-cura tog razdoblja vratila se na scenu, srećom ne glazbenu, već modnu, i pripremila iznenađenje za sve nostalgičare.

Boohoo

Bogata nasljednica obitelji Hilton, koja diljem svijeta gradi luksuzne hotele, dvijetisućitih godina bila je poznata po svojoj ljubavi prema luksuzu, ružičastoj boji, skupim torbicama i minijaturnim psićima koje je nosila u torbi.

Za vrijeme njezine popularnosti družila se s Nicole Richie i Kim Kardashian, koja je tada bila samo nepoznata organizatorica ormara slavnih osoba.

, Los Angeles, CA -20180620 - Celebrities  attend The Paris Hilton x boohoo Official Launch Party at Delilah.

-PICTURED: Paris Hilton
-, Image: 375561780, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Paris, koja danas ima 37 godina, staru slavu odlučila je oživjeti uz pomoć britanskog brenda Boohoo, koji ju je pozvao da osmisli kolekciju u stilu iz svojih 'najboljih dana'.

Boohoo

Tako je nastala simpatična retro kolekcija puna srebrnih mini haljina, leopardskog uzorka, Barbie ružičastih kupaćih kostima, širokih hlača u spoju s topićima kratkih rukava i kombinezona.

Boohoo

Tu su i ružičaste majice s kapuljačama, prozirne maxi haljine i kompletići u kojima nije teško zamisliti mladu Paris kako tulumari na nekom partyju kraj bazena, a zatim helikopterom leti na dodjelu MTV nagrada.

Boohoo

Kao i sve krpice high street brenda Boohoo, i Parisine kreacije sasvim su povoljne, a prodaju se po cijenama od 16 do 56 eura.

Boohoo

Sve komade iz kolekcije možete pogledati pa čak i do Hrvatske naručiti ovdje.

Linker
13. travanj 2024 17:33