Mango (299,90 kn)
Najtraženije ljepotice

Ovoga ljeta želimo samo ovih 5 haljina!

Modne trendove za nove sezone definiraju luksuzne modne kuće na tjednima mode, ali dok čekamo da oni zažive, najbolji pokazatelj onoga što je 'in' trenutačno su komadi koji se najviše kupuju.

A za čim to trendseterice tragaju otkriva popularna društvena šoping platforma Polyvore i donosi najtraženije haljine ove sezone - i to u pravo vrijeme jer traju sniženja kojima možemo osvježiti svoje ormare i ljetnoj garderobi dodati koji zanimljivi komad više. Od svih nabrojenih trendova izdvojili smo pet: one koje možete ukomponirati u svoje outfite bez obzira na stil koji inače "furate". Na popisu su se tako našli modeli koje će obožavati partyjanerice, ali i cvjetne haljine, osobito na kopčanje, za one koje vole vintage štih.

Maxi haljine na kopčanje

Bez košulja-haljina ne prođe niti jedno ljeto, a njihova duža verzija odličan je odabir za elegantnija događanja, ali i za plažu. Lagani materijali idealni su za ljetne dane, a ako odaberete one u sunčanim bojama i s razigranim uzorcima bit ćete prava dama u svakoj prilici.

Asos (69,99€)

Slip haljina

Već nekoliko sezona su neizostavne, a želja za njima se ne smanjuje. Jednostavne slip haljine s pokojim čipkastim detaljem odličan su odabir ako želite naglasiti liniju.

H&M (29,99 €)

Haljina na preklop

Ove tople sezone vječno elegantna haljina na preklop se vraća na velika modna vrata i to u svim dužinama: mini, midi i maxi. Prevladava cvjetni print i jarke boje zbog kojih nećete proći nezamijećeno.

Stradivarius (99,90 kn)

Haljina sa šljokicama

Svaka prava partyjanerica u svojem ormaru ima jedan komad sa šljokicama bez kojeg ne odlazi na ljetovanje. Komad u kojem ćete doslovno zablistati najpoželjniji je u ružičastoj, ali u svakoj boji ćete se istaknuti.

Zara (199,90 kn)

Maxi haljina s rukavima

Iako većinom dolaze bez rukava ili s tankim naramenicama, ove godine pravi je hit model s rukavima koji sežu do lakta. Bit će to odličan odabir za one dane kada kiša rashladi ulice i za odlazak na kasnu večeru, a najbolje je što će vam ta haljina biti hit i na jesen.

Mango (299,90 kn)

Linker
19. travanj 2024 12:58