WWW.FASHIONPPS.COM/AVALON/PROFIMEDIA
Trendovi 2022.

Ovo su najpopularniji brendovi kad je riječ o torbicama

U stopu ih slijede Telfar, Prada, Bottega Veneta i drugi luksuzni brendovi.

U stopu ih slijede Telfar, Prada, Bottega Veneta i drugi luksuzni brendovi.

Chanel, Hermès i Louis Vuitton proglašeni su nekima od najpopularnijih brendova 2022. u kategoriji luksuznih torbica. Rebag je, naime, predstavio treće izdanje svog godišnjeg Clair izvješća, koji koristi opsežni indeks procjene trendova u modi i maloprodaji. Neki od glavnih uočenih trendova bili su stalni interes potrošača za robne marke u kategoriji luksuznih torbi.

image

Hermès i Chanel

STEPHEN CHUNG/LNP/SHUTTERSTOCK

Prema izvješću, Hermès, Louis Vuitton i Chanel najpopularnija su imena u modi drugu godinu zaredom zahvaljujući kontroli nad cijenama i zalihama. Hermèsove torbe zadržale su u prosjeku 103% svoje maloprodajne vrijednosti tijekom prošle godine, slijedi ga Louis Vuitton sa 92%, dok je Chanel zabilježio porast od 12% sa 75% na 87% zadržavanja prosječne vrijednosti.

image

Chanel

WAYNE TIPPETTS/SHUTTERSTOCK

Osim tri naslijeđena brenda, istaknuta imena u Clair Reportu uključuju Telfar, koji je postao popularan za Generaciju Z zbog svoje ekskluzivnosti i pristupačnije cijene.

image

Teflar

PRESS

Ostala imena godine u usponu su Gucci, Bottega Veneta, Prada i Fendi. Ovdje možete svidjeti potpuno Rebag Clair izvješće.

Linker
26. travanj 2024 05:33