Getty Images
podižu stajling i raspoloženje

Ove sezone nosimo boje: 4 hit nijanse s kojima ćemo razbiti jesensko sivilo

Čini se da je pred nama razdoblje jarkih i upečatljivih boja u zanimljivim i odvažnim modnim kombinacijama kojima ćemo razbiti sivilo jesenskih dana. Na trenutak zaboravite na klasičnu crnu, sivu i smeđu i pustite pastelnim i izražajnim bojama da vas osvoje.

Dizajneri i modne kuće naglasak ove jeseni stavljaju na boje - upravo one će vladati razdobljem pred nama i učiniti svakodnevni stajling zanimljivijim i efektnijim. Uz najjednostavniji outfit, jedan kaput ili sako u recimo jarko ružičastoj boji napravit će modni zaokret i začiniti kombinaciju.

Uz jarku ružičastu, fokus je i na umjerenijim, ali posebnim bojama koje nismo navikli nositi, kao što su sve nijanse zelene boje, osobito menta, limeta i kadulja. Žuta boja, no ona pastelna, takozvana boja maslaca također je hit za jesensku sezonu, a plava, koja doduše nije novost, ali dolazi u osvježenoj i popularnoj "Tiffany" nijansi, nježno plavoj koja najljepše izgleda na satenskim komadima. Modni trend monokromatskog odjevanja tako će postati još zanimljiviji uz ovakve upečatljive tonove pa se slobodno odvažite nositi ih od glave do pete. Uz ponudu modnih trgovina nije se teško opremiti jesenskim hit bojama - od cipela, čizmica, torbi i haljina ili hlača, nove kolekcije dolaze u bojama, na vama je samo odlučiti koja se najbolje uklapa u vaš stil i karakter.

Ipak, najupečatljiviji i najzahvalniji komadi bit će kaputi ili jakne koji se lako kombiniraju uz ostatak ormara i služe kao statement predmet. Imamo nekoliko prijedloga za obnovu jesenske garderobe u ovim trendi bojama.

Žuta boja maslaca

Hlače Alice+Olivia (€305), cipele Mango (219,90 kn), i torbica (129,90 kn), haljina Zara (399,90 kn)

Neobične nijanse zelene

Hlače 3.1 Phillip Lim (€455), sako Bershka (229,90 kn). haljina Mango (449,90 kn) i jakna Top Shop (£59)

Jarka ružičasta

Zara kaput (699,90 kn) i sako (399,90 kn) Stradivarius (229,90 kn), Bershka (99,90 kn) i Mango (449,90 kn)

Nebesko plavi tonovi

Košulja Forte_Forte (€370), Majica Top Shop (£8), kaput Zara (799,90 kn) i haljina (299,90 kn)

Linker
23. travanj 2024 19:30