Jessica Alba
 Profimedia, FIA
urbana kaubojka

Ovaj bi uzorak mogao nadmašiti zmijski: Glumica ga nosi na gležnjačama koje možete imati i vi

Životinjski uzorak vodeći je trend koji će se na sceni zadržati još neko vrijeme. Lijepa holivudska glumica napravila je odmak od klasičnih uzoraka i odabrala onaj koji je cijeloj kombinaciji dao kaubojski štih.

Glumicu Jessicu Albu (37) rijetko viđamo u javnosti, no kad se pojavi uvijek nas inspirira svojim casual i trendi stilom. Jessica je spojila modne komade koji se vjerojatno nalaze i u vašem ormaru, a njezina kombinacija odlična je za svakodnevni odlazak na kavu ili na posao. U njezinom outfitu istaknule su se gležnjače koje su kao statement komad upotpunile inače jednostavni styling.

Traperice straight kroja i crna dolčevita su basic komadi s kojima nećete pogriješiti, baš kao i crni dugi kaput koji je must have odjevni predmet u zimskim mjesecima. Uz njih, glumica je nosila popularnu vintage Dior Saddle torbicu koja se slagala s kaubojskim gležnjačama životinjskog uzorka. Umjesto zmijskog i leopard uzorka koji su sveprisutni, Alba se odlučila za nešto drugačiji i odabrala onaj kravlji koji nemamo priliku često vidjeti. S ovim gležnjačama glumica je izgledala kao moderna kaubojka, a tome je pridonio i remen s velikom kopčom.

Beverly Hills, CA  - Jessica Alba spends a relaxing Sunday afternoon shopping on Rodeo Drive in Beverly Hills. The busy actress, mom and entrepreneur was looking stylish in a long black coat and cow-print boots, and it looks like she had a successful trip as she emerged with several shopping bags.

Pictured: Jessica Alba

BACKGRID USA 17 FEBRUARY 2019, Image: 414384875, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Jessica Alba

FIA NON EXCLU! Jessica Alba goes solo shopping in Beverly Hills 02/17/19., Image: 414388205, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA
Jessica Alba

Ovaj uzorak funkcionira i u profinjenim varijantama pa smo ga početkom godine imali prilike vidjeti i na vojvotkinji Megan Markle čije su salonke dijelom rađene od PVC materijala bile ukrašene kravljim uzorkom.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 10: Meghan, Duchess of Sussex arrives at Smart Works on January 10, 2019 in London, United Kingdom. Smart works is one of the four organisations which she has become Royal Patron of it was announced today by Kensington Palace. The three other organisations are The National Theatre, The Association of Commonwealth Universities (ACU) and Mayhew. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images
Meghan Markle

Nakon što je obilježio jesensku i zimsku sezonu, životinjski uzorak nosit će se i ovog proljeća. Na gležnjačama i cipelama najzastupljeniji je uzorak zmijske kože, a ako tražite promjenu, gležnjače slične onima kakve nosi Jessica Alba pronašli smo na policama Manga. Kravlji uzorak će čini se biti sve popularniji pa u ponudi high street kuća on već krasi i natikače prigodne za toplije vrijeme koje je pred nama. Nekoliko gležnjača i natikača kravljeg uzorka, kao i onog zmijskog i leopardastog izdvojili smo u galeriji fotografija.

Linker
18. travanj 2024 23:05