must have u ormaru

Ova jakna je model sezone, ali modna kombinacija pjevačice podigla je obrve mnogih prolaznika

Prošivena jakna apsolutni je must have sezone, a nije joj odoljela ni Katy Perry.

Gotovo da nema trendseterice koja ove sezone na svojoj šoping listi nije imala prošivenu jaknu. Nose se od jutra do mraka u svim prilikama, a posebno su popularne predimenzionirane u pastelnim bojama te vječnoj crnoj. Maslinastozelenu prošivenu jaknu koja seže gotovo do gležnja nosi i pjevačica Katy Perry (37), a čini se je njezin model postavljen recikliranim paperjem toliko topao da je više ništa ne mora grijati pa je na noge obula ljetne natikače. Neobičnu kombinaciju nosila je uz sivu trenirku, a iako je poznata po svojim raskošnim kostimima na scenskim nastupima, u kupovini namirnica nije se razlikovala od drugih kupaca. U skladu s aktualnim zdravstvenim i sigurnosnim mjerama, pjevačica i milijunašica skrivala se iza zaštitne karirane maske za lice dok je kupovala osnovne potrepštine.

image
FOTOGRAFIJE: LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prošivena jakna prije nekoliko se sezona vratila među najpoželjnije odjevne komade, a često ih krase istaknuti golemi džepovi – baš poput ovih na zelenoj jakni Katy Perry koja je svoj primjerak po cijeni od 3450 kuna pronašla u dućanu Sweaty Betty. Vodootporna jakna ima odvojivu kapuljaču, patent zatvarač sprijeda te gumbe sa strane.

image
FOTOGRAFIJE: LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nedavno je glazbenica, tijekom gostovanja u emisiji E! News's Daily Pop show podijelila s gledateljima kako se ona i njen zaručnik, glumac Orlando Bloom, ne ustručavaju međusobno kritizirati odjeću. Znam mu reći: „Dušo, nemoj to nositi. Izgledaš kao... Jednostavno nemoj!”', kaže Perry koja njeguje kameleonski stil.

ČITAJTE I : Što kažete na kožnu pufer jaknu? Ona koja je lani bila apsolutni hit dobila je povoljnije inačice

Tada je otkrila i kako neke komade svoje legendarne garderobe planira ostaviti 15-mjesečnoj kćeri Daisy Dove. „Imam neku vrstu trezora u kojem čuvam stvari za nju. Ne znam gdje će moći nositi svu tu ludu odjeću, ali čuvam je za nju”, rekla je tada.

Priznaje i da je slaba na preslatke 'mama-kćer' kombinacije, ali i da je ona stručnjakinja za odabir odjeće za Daisy, a ne Bloom. „Ja sam stilistica br. 1. Ja sam ta. Čak i ponekad kad radim, pa je obuče naša dadilja, znam reći: 'Sviđa mi se, ali hajdemo joj to obući kasnije'', kaže Perry.

ČITAJTE I : Mama Franka ima puno posla oko sina Viktora: Maleni veselo trči špicom, dok ga ona neumorno lovi

Linker
16. travanj 2024 15:47