Ljetni stil

Ova dva ljetna trenda su naprosto neodoljiva: Sjajno štite kosu i lice od sunca, a uz to izgledaju vrlo šik

Šeširi od prirodnih materijala i ‘ribarski‘ kakvi su bili popularni u devedesetima nose se ovoga ljeta. U trgovinama ih možete naći na popustu pa se svakako počastite najcool ljetnim dodatkom!

Svakog ljeta veselimo se što ćemo iz ormara moći ponovno izvući lepršave haljine, topiće, suknje, kupaće kostime, ali i šik modne dodatke koji su cijelu godinu stajali u ormaru i čekali svoj red.

Jedni od njih su i šeširi koji se svake godine vraćaju u punom sjaju. Ovaj divan asesoar ne može zaobići ni ove godine i to zbog činjenice što je koristan, a ujedno i tako dobro izgleda u kombinaciji s ostalim ljetnim komadima.

Ove godine više nego inače su popularni šeširi od prirodnih materijala, ali i bucket modeli koji su se vratili iz devedesetih te su podijelili mišljenja.

Dok ih jedni mrze, drugi ih obožavaju, a među njima su i mnoge svjetske zvijezde koje ih nose na dnevnoj razini.

Ima ih u raznim varijantama - od šarenih do onih jednobojnih. Čak i ako ih nikako ne možete 'prožvakati', morate priznati da izvrsno štite od sunca, a možemo ih isfurati i na jesen pa čak i zimi.

Pleteni šeširi pak dolaze u puno oblika, s dodacima ili bez te od raznih materijala poput slame, pruća, rafije, s većim ili manjim obodom... Koji god vam se model sviđa, lako ga možete uklopiti u ljetne stajlinge.

Prošli smo po popularnim trgovinama i našli odlične modele na popustima!

image
Bijeli šešir, Mohito, 79,90 kuna.
Mohito
image
Boater šešir, Asos, 95,70 kuna.
ASOS
image
Slamnati šešir, Reserved, 139,90 kuna.
Reserved
image
Kate Spade prugasti šešir, Nordstrom, 517,80 kuna.
NORDSTROM
image
Bucket šešir, Mango Outlet, 65,90 kuna.
MANGO OUTLET
image
Kukičani bucket šešir, Zara, 149,90 kuna.
ZARA
image
Karirani bucket šešir, Mohito, 59,90 kuna.
MOHITO
image
Bucket šešir, Bershka, 119,90 kuna.
Bershka
Linker
18. travanj 2024 05:22