zara.com
SVI ŽELE BITI U MODI

Osam najtraženijih ljetnih trendova: Ovo ste najviše guglali!

S dolaskom lipnja živa se u termometru penje do visokih temperatura, a glavna preokupacija svih trendseterica postaje što kupiti za nadolazeću sezonu.

U obnovu sadržaja svog ormara mnogi su već krenuli što pokazuju i informacije preuzete iz baza podataka online dućana Lyst i Polyvore te društvene mreže Pinteresta. Te online platforme, naime, zabilježile su što njihovi korisnici upisuju u tražilicu ili postavljaju na svoj profil kad je u pitanju ljetna odjeća. Istaknulo se tako osam glavnih ljetnih trendova koji će se naći na policama svih dućana. Što kupiti ili izvući s dna ormara donosimo u nastavku.

Traper suknje

Mini, midi ili maksi - dužina nije bitna, samo da su izrađene od trapera! Nošenje traperica ljeti postaje nepodnošljivo stoga ih trendseterice zamjenjuju traper suknjama. Najtraženije su one bez poruba s resicama koje izgledaju kao da ste ih sami odrezali.

Havajske košulje

Košulje u havajskom stilu već se nekoliko sezona mogu pronaći u gotovo svakom ormaru modno osviještenog muškarca. No, podaci s online dućana Lyst pokazuju kako su se i pripadnice ljepšeg spola zainteresirale za havajske košulje jer je te dvije riječi u posljednjih mjesec dana u tražilicu upisalo preko 180 tisuća žena. Američka glumica Diane Kruger, koja se redovito nalazi na listi najbolje odjevenih žena, komad posuđen iz muškog ormara fura na ženstven način - u kombinaciji sa minicom.

155039, EXCLUSIVE: Diane Kruger and Joshua Jackson split up! The decade-long couple announced their break-up mere days after Dianes birthday this past Saturday. New York, New York - Monday July 18, 2016. ORIGINAL CAPTION:  EXCLUSIVE: Diane Kruger wearing a hawaiian shirt as she is seen walking around New York's SoHo district with partner Joshua Jackson. New York City, NY - Saturday July 16, 2016., Image: 294351916, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
Dašak Havaja - glumica Diane Kruger havajsku košulju iskombinirala je sa jednostavnom minicom

Jednodijelni kupaći kostimi

Modeli Bella Hadid i Kylie Jenner fotografije svojih putovanja redovito objavljuju na društvenim mrežama, a na onim posljednjima bikinije su zamijenile s jednodijelnim kupaćim kostimima. Hit sezone su visoko rezani modeli koji vizualno izdužuju noge, a zahvaljujući filmu Baywatch, koji trenutno igra u kinima, traže se oni jarko crvene boje.

Gingham uzorak

Ljeto 2017. godine bit će u znaku sitnih kvadratića, odnosno gingham uzorka. Tako bar kažu rezultati istraživanja sa stranice Pinterest na kojoj se taj pojam u tražilicu upisivao dvostruko više puta nego u prethodnoj godini. Suknje, haljine i košulje od pamučne tkanine ukrašene kvadratićima u bijeloj i crvenoj, crnoj ili svijetloplavoj boji nose se s jednobojnim komadima ili se međusobno kombiniraju.

AG_824794 - *EXCLUSIVE* Brentwood, CA  - Emily Ratajkowski looks gorgeous in gingham as she sips on an iced coffee in Brentwood. The brunette model looks perfect for Spring wearing a short gingham dress paired with sandals and a red handbag.

Pictured: Emily Ratajkowski
 21 APRIL 2017, Image: 329765846, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Spremna za ljeto - manekenka Emily Ratajkowski odabrala je kratku haljinu gingham uzorka

Ravne natikače

Stopala će ovog ljeta biti u centru pažnje. Naime, furaju se ravne natikače ukrašene perlama, krznom, pomponima, resicama ili mašnama. U njima se više ne ide samo na plažu već se nose od jutra do večeri te su glavni sastojak svakog dobro ljetnog stajlinga.

"Milenijska ružičasta"

It boja sezone - milenijska ružičasta nije rezervirana samo za ljepši spol, što je pokazao britanski pjevač Harry Styles odjenuvši ružičasto odijelo za svoj nedavni nastup. Nijansa je zavladala i u svijetu ljepote pa se osim na odjeći i na modnim dodacima, ružičasta nosi i na kosi.

May 9, 2017 New York City

Harry Styles performing on NBC's 'Today' at Rockefeller Plaza on May 9, 2017 in New York City. 

Credit: Kristin Callahan/ACE Pictures

Tel: (646) 769 0430
e-mail: info@acepixs.com, Image: 331765383, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs
Profimedia, Acepixs
Harry Styles nastupio je u odijelu hit nijanse - milenijskoj ružičastoj

Torbice oko struka

Tko je mogao predvidjeti da će torbice oko struka doživjeti svoj povratak? Čini se kako obveznoj opremi svakog tusrita u 90-im godinama ipak nije odzvonilo jer su dizajneri kuća Chanel, Balenciaga i Moschino svoje manekenke na pistu poslali upravo s torbicama oko struka. Njihovu popularnost potvrdila je i američka manekenka Kendall Jenner koja je već nabavila dva komada od kojih je jedan vintage model kuće Louis Vuitton.

Los Angeles, CA  - Kendall Jenner dons a cute romper and brings back the fanny pack as she steps out to get some shopping done in NYC.

Pictured: Kendall Jenner

BACKGRID USA 1 JUNE 2017, Image: 334292200, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Manekenka Kendall Jenner prošetala je užarenim njujorškim asfaltom s torbicom oko struka

Cekeri

Izdržljivi pleteni cekeri različitih veličina glavni su adut svake praktične trendseterice. U njih zbilja stane sve, a izgledaju sjajno - ukrašeni su inicijalima, natpisima ili vezom, imaju duge ili kratke ručke te se više ne nose samo za odlazak na tržnicu.

Linker
19. travanj 2024 09:17