PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Kraljica odvažnosti

Opet nas je uspjela iznenaditi: Celine Dion vratila zastarjeli trend, ovaj komad podsjetit će vas na bajke

Ako tko ima hrabrosti u modnom izričaju, to je Celine Dion koja već gotovo tri godine uvijek iznova oduševljava hrabrim, neobičnim i odvažnim stajlinzima. Niti jedan njezin izlazak u javnost ne prolazi bez glamura, a neku večer paparazzi su je uhvatili kako nosi jedan vrlo zastarjeli komad, ali na posve moderan, osvježen način.

Kanadska pjevačica Celine Dion (51) posljednjih godina iznenađuje i pomalo šokira svojim modnim izborima. Dok joj neki zamjeraju što je premršava, ona, čini se, baš uživa u svom životu i ne krije to i pokazati. Iako je uvijek bila pjevačka ikona, sada je i modna, što dovoljno dokazuju njezine kombinacije koje bi malo kome pale na pamet, a još manje njih bi ih se usudilo nositi.

Pjevačica, koja u petak izbacuje novi album "Courage", vraća se iz izlaska u New Yorku u sasvim neobičnom komadu - dugačkoj crnoj pelerini od svile s kapuljačom koja je zbog uzorka žutog cvijeća odmah upadala u oči. Riječ je o komadu iz prošlosezonske kolekcije Marca Jacobsa koji se prodaje po astronomskoj cifri - pelerina se može nabaviti na web shopu Moda Operandi za gotovo 60.000 kuna.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Celine Dion looks stunning in a colorful gown while out in New York. *Shot on 11/12/19*

BACKGRID USA 13 NOVEMBER 2019, Image: 482658753, License: Rights-managed, Restrictions: *DO NOT ALTER SET OR CROP PHOTOS*, Model Release: no, Credit line: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako smo je navikli vidjeti u bodijima i kaputima koji jedva da pokrivaju golu kožu, za Dion je pelerina zaista neuobičajen odabir, ali definitivno odgovara njezinom profinjenom, damskom karakteru. Inače, dugačke, raskošne pelerine najviše su se nosile u 19. stoljeću kao večernji ogrtač preko haljine te su ih s godinama zamijenili praktičniji komadi poput kaputa, bunda i kraćih pelerina.

NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 13: Alyssa Paccoud walks the runway for the Marc Jacobs Fall 2019 Show at Park Avenue Armory on February 13, 2019 in New York City. (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images for Marc Jacobs)
Getty Images for Marc Jacobs

Dion je voluminoznu pelerinu uskladila sa žutom haljinom koja se tek malo nazirala ispod ogrtača, crnim lakiranim Jimmy Choo salonkama i Stalvey bijelom torbicom s uzorkom krokodilske kože čija cijena prelazi 45.000 kuna. Iako Celine Dion nije štedjela na outfitu, moramo priznati da je pelerina zbilja osvježenje među silnim kaputima.

Linker
16. travanj 2024 18:48