INSPIRACIJA

One će podići baš svaku kombinaciju! Nose se hlače s uzorkom, a mi smo izdvojili najrazigranije modele

Polka dot, animal print, razigranost boja u različitim oblicima. Hlače s uzorkom najbolje je kombinirati s lanenom bijelom ili crnom košuljom, jednobojnim crop topom ili običnom pamučnom majicom. Neke ih žene nose na plažu, no one su pravi pogodak i za kombinacije u uredu.

Neke žene ne vole nositi kratke hlače ljeti, u njima se ne osjećaju udobno ili smatraju da nisu, primjerice, primjerene za posao. S druge strane, mnogo je onih koji radije biraju hlače nego suknje jer ih jednostavno više vole nositi i u njima se osjećaju udobnije. Kako bi i ovog ljeta bile u trendu, najbolje je za svoje poslovne, ali i večernje kombinacije odjenuti hlače s uzorkom. Neovisno o tome bile one palazzo kroja s visokim strukom ili pak capri ili hlače sa širokim nogavicama, hlače s uzorkom u svaki će outfit unijeti razigranost i neku novu svježinu.

Od cvjetnih uzoraka koji su apsolutni hit ovog ljeta na haljinama, majicama i badićima, preko animal printa koji izgleda nikad neće izaći iz mode do polka dot uzorka kojeg smo se također nagledali ovog ljeta - ima ih u svim uzorcima i u svim high-street trgovinama.

image
H&M, 169,90 kn
H&M
image
Zara, 229,90 kn
ZARA

Uz ove stilske uniforme uvijek ćemo izgledati dotjerano, a bez previše truda. Bilo da ih se kombinira s običnom bijelom ili crnom majicom ili laganom lanenom košuljom uz sandale ili balerinke, hlače će uvijek izgledati efektno i kombinaciji dati svježinu i vedrinu. U mnogim high-street dućanima nudi se i komplet košulja s istim uzorkom, a to će odlično izgledati u svakodnevnim situacijama, a može ih se, naravno, nositi i odvojeno.

Čitajte i: Crnoj je odzvonilo, dive vole ljubičasto! Lady Gaga i Rita Ora prigrlile tu efektnu i kraljevsku boju

Influencerica Pamela Smoljanić hlače s animal printom u kombinaciji s lanenom zelenom košuljom nosi na plažu, influencerica Iva Majurec bijele hlače s plavim ornamentima odjenula je za šetnju gradom i skombinirala ih uz Birkenstock žute natikače s dva remena, a pjevačica Albina Grčić na humanitarnom turniru Gem Set Hrvatska pojavila se u Zarinom kompletu s crop topom i hlačama s istim uzorkom.

image
Albina Grčić
DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

Dobar "duet" je i kombinacija uzoraka, primjerice hlače na točkice i prugasta majica. Kombinaciju iz snova dodatno će poboljšati efektan nakit, primjerice, popularni zlatni lančić s karikama koji pristaje uz apsolutno sve!

image
Orsay, 299,90 kn
SPENCER WELLS

U high-street dućanima pronašli smo neke modele hlača s uzrocima. Cijene se kreću oko 200-injak kuna, a vjerujemo kako ćemo ugoditi svim ukusima.

Čitajte i: Stil koji želimo kopirati! Bella Hadid kao prava boemka na ljetovanju nosi traperice i topić koji su stvoreni za vruće dane

image
Zara, 179,90 kn
ZARA
image
Asos, Vila, 39,99 eura
ASOS
image
Glami.hr, Vero Moda, 165 kn
VERO MODA
Linker
18. travanj 2024 12:38