Biste li ga nosili?

Odzvonilo suptilnosti: Vraća se upitan trend devedesetih koji bismo rado ostavili u prošlosti

Poznate dame poput Belle Hadid i Dua Lipe već su ga prigrlile i uklopile u svoj stil, a može se pronaći i u popularnim trgovinama.

Tijekom zadnjih nekoliko godina ponovno su zavladali modni trendovi iz devedesetih. Crop topovi, široke hlače ispod pupka i još mnogo toga ponovno su se nastanili u naše ormare i čini se da će tamo i ostati još neko vrijeme.

Kada je riječ o modnim dodacima, ponovno su "in" baguette torbice i tip nakita koji smo tada vrlo ponosno nosili - prstenje od akrila. Plastični nakit, naravno, nije neka novina, ali ovi ogromni ukrasi namijenjeni prstima nekako se ne uklapaju u modni izričaj novog doba. Ili smo možda u krivu?

Čitajte i: I vi se možete osjećati kraljevski! Replike nakita s britanskog dvora izgledaju jednako dobro kao i originali

Prstenje u živahnim bojama već su isfurale mnoge poznate dame poput manekenke Belle Hadid, influencerice Emme Chamberlain i pjevačice Dua Lipe koje su objeručke prigrlile "nove devedesete".

Sve one su na svojim Instagram profilima pohvalile upravo takvim nakitom koji se iznenađujuće vrlo dobro uklapa u njihov stil. Bella je, primjerice, uskladila boju prstenja s bojama pramenova u kosi, Dua Lipa je spojila prstenje i boje laka na noktima, dok si je Emma dala oduška i ukrasila gotovo svaki prst jednim plastičnim prstenom.

Iako je na prvi pogled ovo prstenje vrlo zaigrano i daje vrckavu notu svakom stajlingu, nekako nas podsjeća na ono kičasto prstenje kojemu su se samo djeca radovala kad su ga osvojila na tombolama ili pak kupila na automatu na kovanice.

Čitajte i: Jedan bi vas mogao iznenaditi: ‘Ubrali‘ smo pet vrućih trendova iz najnovijih kolekcija

No, ako vam se ovaj trend sviđa, svakako ga možete uklopiti u svoj stajling. Dodajte mu šarene majice s natpisima, hlače s vrećastim nogavicama, tenisice (po mogućnosti s platformom) i kikice u kosi. Ovakvo prstenje može se naći u dosta popularnih trgovina, a neke čak nude i kvalitetniju verziju od stakla. Pa, navalite!

image
MANGO, ZARA, ETSY

Prsten od čvrstog injektiranog stakla, Zara, 79,90 kuna (gore lijevo)

Nudo akrilni prsten, Etsy, 105 kuna (gore desno)

Geometrijski plastični prsten, AliExpress 27,99 kuna (sredina)

Akrilni prsten, Romwe, 8 kuna (dolje lijevo)

Kristalni prsten, Mango, 29,90 kuna( dolje desno)

Linker
19. travanj 2024 23:08