Bezvremenska profinjenost

Odijela žarkih boja novi su simbol elegancije: Donosimo najbolje komade za moderne poslovne žene

Snažne boje za jak karakter - rezime je formalnog trendovskog odijevanja u kojem prednjače odijela od finih tkanina elegantnog kroja.

Odzvonilo je sivim i tamnoplavim odijelima, osmišljenim da bi se u njima kao u uniformama “utopilo” u poslovnom ambijentu. Modeli koje su modni brendovi predstavili za ovu sezonu dizajnirani su, naime, da bi se u njima isticalo u masi.

Riječ je o odijelima od kvalitetnih i finih tkanina crvene, narančaste, ružičaste, zelene i intenzivnoplave boje koje, premda intenzivne, pristaju jednako dobro svim tipovima žena, bez obzira jesu li crnke, brinete ili plavuše.

image
Balmain
CAPITAL PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

“Ženama je dosta biti u zapećku, ili se pak odijevati u muškom stilu kad rade na tradicionalno muškim položajima kao što je, primjerice, upravljačka pozicija u kompaniji”, rekao je Olivier Rousteing, 35-godišnji kreativni direktor modne kuće Balmain, proslavljen upravo zahvaljujući kolorističkim i hiperženstvenim kreacijama.

Bez obzira na koji se tip odijela odlučili - ležerno ili strogo elegantno, kod većine je dizajnera poanta u tome da su modni dodaci u boji odijela, no neće se pogriješiti i kombiniraju li se s onima crne ili bež boje. No, odijelo jarke boje može se nositi i “raspareno”, sako se nosi sa suknjom ili haljinom, a hlače s puloverom i košuljom.

image
Sako od lana i pamuka 299,90 kn.
ORSAY
image
Hlače 229,90 kn ORSAY.
ORSAY
image
Sako od viskoze 279,90 kn PULL&BEAR.
PULL&BEAR
image
Hlače 299,90 kn ZARA.
ZARA

Više odličnih prijedloga pronađite u novom broju Glorije IN koja vaš čeka na kisocima uz Jutarnji list!

image
Nova Gloria IN!
gloria produkcija
Linker
11. travanj 2024 19:06