Za vas samo najbolje

Od Parižanki se može učiti, a njihov profinjen stil predstavlja i vrhunski brend nadahnut francuskim chicom

Pariške dame kao da se rađaju s istančanim modnim ukusom. Nema razloga da i vi ne kreirate svoj stil nadahnut francuskim, sa chic i bezvremenskim modnim komadima od najfinije kože!

Parižanke osvajaju svojim odjevnim stilom, elegantnim i nenametljivim, chic i bezvremenskim, privlače poglede dotjeranim i urbanim, a opet prirodnim izgledom, oko kojeg kao da se i nisu previše trudile. Dojam je da se pariške dame rađaju s istančanim modnim ukusom i da precizno biraju odjevne komade kojima vrijeme ne može ništa, a ne one koji traju jednu sezonu, pa i kraće. Od Parižanki se može učiti, a njihov profinjen stil predstavlja i vrhunski brend Poche Paris, nadahnut francuskim chicom.

Komadi iz kolekcije - obuća, torbe, jakne, remenje - vrhunskog su dizajna i kvalitete, izrađeni od najfinije kože, namijenjeni ženi sa stilom koja će se u njima osjećati ugodno i posebno kroz cijeli dan - na poslovnom sastanku, romantičnoj večeri, u dnevnoj šetnji gradom, na kavi s prijateljicama...

image
POCHE PARIS

Nova kolekcija vrhunskog brenda Poche Paris odlikuje se jedinstvenim dizajnom i iznimnom kvalitetom i jedna je od najpoželjnijih kolekcija tekuće sezone jesen/zima.


Sve na jednom mjestu

Stoga za sve ljubiteljice mode (ali i ljubitelje, jer Poche Paris dizajnira i za muškarce) imamo dobru vijest - komadi iz kolekcije sada su dostupni online i u Hrvatskoj preko novog web shopa. Putem mrežnih stranica www.poche-paris.eu zakoračite u svijet brenda Poche Paris i složite svoju chic kombinaciju iz snova. Dostava i povrat su besplatni, a raspon cijena širok, pa možete bezbrižno birati svoje odjevne favorite.

image
POCHE PARIS

Francuski chic će vam u danima koji slijede biti još dostupniji: od 23. prosinca ove do 2. siječnja 2022. godine traje akcijski popust do -50% na cipele i tenisice, -30% na čizme, gležnjače, svu odjeću i sve modne dodatke, uz dodatan popust od -10% uz prijavu na newsletter (jednokratnim promo kodom).

Od najfinije kože

Birate li torbu, pozornost će vam privući konkretniji modeli u temeljnim bojama, poput crne ili bordo, ali i decentnije torbice s profinjenim detaljima i u možda pomalo nesvakidašnjim kombinacijama pastelnih boja koje podsjećaju na tonove profinjenog make upa. Tu su i ležernije varijante koje će se odlično uklopiti i u finu i u casual modnu kombinaciju.

image
POCHE PARIS

Odavno su modni znalci rekli da ništa ne može tako podići ili srušiti modnu kombinaciju kao obuća. Obuća koju predlaže Poche Paris može je samo podići, jer svi su njihovi modeli inspirirani francuskim chicom izrađeni od najkvalitetnije kože i mogu zadovoljiti i najzahtjevniji ukus. Trebate elegantne cipele s tankom potpeticom? Tu su. Trebate salonke s punijom potpeticom? Tu su. Polučizmice koje će se uklopiti i u elegantnu kombinaciju i u street style? I one su tu. Rokerske čizme, čizme visokih sara, robusne gležnjače? Sve su tu. Kao i gradske tenisice u raznim kombinacijama boja, mokasine i balerinke, za one dame koje već razmišljaju o toplijim danima. Sve u najfinijoj koži i u veličinama od 36 do 41.

image
POCHE PARIS

Za žene i muškarce

Za potpuno zaokružen francuski stil, vrhunski brend Poche Paris nudi kožne jakne različitih krojeva, od rokerskih do zimskih, kao i upečatljive kapute koji laskaju svakoj figuri. Točka na i neka bude remen - Poche Paris ih ima u bojama od nježnobež puderaste do crne, modeli su uglavnom širi, s jednostavnim, a opet efektnim kopčama.

Elegantne cipele i gležnjače, kao i zanimljivo dizajnirane gradske tenisice, predvode i mušku kolekciju jesen/zima. Tu su i praktične torbe i novčanici, remenje, kao i kožne jakne svevremenskog dizajna i vrhunske kvalitete.

image
POCHE PARIS

Jednostavnost, osobnost, kvaliteta

Kreatori brenda Poche Paris inspiraciju traže u francuskom životnom stilu koji ih je nadahnuo na stvaranje bezvremenskih i kvalitetnih odjevnih komada za modne sladokusce, jer kvaliteta je uvijek u modi.

I kao što slavna francuska krilatica glasi: Liberté, égalité, fraternité (Sloboda, jednakost, bratstvo), tako su osnovne značajke brenda Poche Paris: simplicité, personnalité, qualité (jednostavnost, osobnost, kvaliteta).

• Simplicité: Ljepota je u jednostavnosti i prirodnim bojama i materijalima. Pariške ulice, avenije i parkovi lijepi su u svojoj jednostavnosti i snažno utječu na dizajn brenda Poche Paris.

• Personnalité: Poche Paris teži stvaranju prepoznatljivih proizvoda koji su odraz osobnosti svih koji ih nose.

• Qualité: Svi su proizvodi brenda Poche Paris napravljeni od prirodnih materijala. Koristi se prava koža, pa njihove cipele, torbe, remenje i odjeća izdržavaju test vremena.


Tko prije kupnje želi pod prstima osjetiti finoću obuće, torbi i odjeće ovog brenda i tko se želi izravno uvjeriti u njihovu kvalitetu, dobrodošao je u trgovinu Poche Paris u samom središtu Zagreba, u Gajevoj 9a (radno vrijeme od ponedjeljka do subote od 9 do 20 sati), kao i u trgovine The Core (Masarykova 7 i Centar Kaptol u Zagrebu, Tower Centar u Rijeci i Mall of Split).

Linker
17. travanj 2024 19:36