Sonja Kovač
 Davor Matota
nevjerojatno popularna

Novi predmet žudnje: Poznate Hrvatice lude su za najpopularnijom torbicom sezone

Titulu najpopularnijeg modnog dodatka ove sezone nosi kuća Bottega Veneta sa svojom Pouch torbicom. Drugačiji model clutch torbice osvojio je modni svijet i zaludio trendseterice - svatko je želi imati u ormaru, no ne može si je svatko i priuštiti.

Luksuzni modni dodatak nose poznate dame poput manekenke Rosie Huntington-Whiteley, Lily Aldridge i pjevačice Rihanne, a nije promaknuo niti poznatim Hrvaticama koje su još jednom pokazale da itekako prate svjetske trendove i gaje ljubav prema dobrim modnim komadima. Najpoželjnija torbica sezone dolazi iz radionice talijanske kuće koju je nedavno preuzeo kreativni direktor Daniel Lee i podignuo brend iz pepela, vrativši mu stari sjaj i popularnost.

--> Buđenje uspavanog modnog diva: Zaboravite na Gucci, ovo su novi hit komadi koje će svi željeti

Model torbice Bottega Veneta viđamo u brojnim street style kombinacijama, iako dolazi po paprenoj cijeni - od 14 pa sve do 20 tisuća kuna, ovisno o boji modela i načinu na koji je izrađen. Tako isprepleteni modeli dolaze po većoj cijeni od onih rađenih od glatke kože u jednoj boji, dok je na online stranicama najskuplji model onaj s uzorkom kože pitona.

Spica / Zagreb 05.10.2019 / foto: Davor Matota / Sonja Kovac

Već smo ga vidjeli u rukama naših zaljubljenica u modu - influencerica i glumica Sonja Kovač (35) u nekoliko je stajlinga nosila svoj model - odlučila se za klasičnu crnu torbicu koja se uklapa u svaku kombinaciju. Zagrebačkom špicom prošetala je u nebesko plavoj modnoj kombinaciji, odnosno odijelu i sandalama na petu i sve zaokružila torbicom na koju je padao pogled.

Spica / Zagreb 05.10.2019 / foto: Davor Matota / Sonja Kovac
Davor Matota
Sonja Kovač

Zagreb, 021019.
KD Lisinski.
Premijera filma Dnevnik Diane Budisavljevic redateljice Dane Budisavljevic u dvorani Lisinski. 
Na fotografiji: Dana Budisavljevic, Jadranka Slokovic. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

"Vrući" trend nije pobjegao niti jednoj od naših najpoznatijih odvjetnica Jadranki Sloković (65) čiji stil uvijek privlači pažnju. Odvjetnica si je priuštila mekani model torbice u bordo boji i kombinirala ga uz crno-bijelu modnu kombinaciju.

Upečatljivi model nosi naša pjevačica Franka Batelić (26), onaj u jarko crvenoj boji, a uskladila ga je s crvenim kaputom koji je nosila uz dugu crnu haljinu i bajkerske čizme.

Krie Design otvorenje butika / Gunduliceva 9 / Zagreb 03.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Franka Batelic
Maja Jurović
Franka Batelić

Kao jedna od najljepših supruga naših nogometaša s istančanim ukusom za modu, Bottega Veneta torbica našla se u rukama i Izabel Kovačić (25). Nije odabrala model u boji već onaj u klasičnoj bijeloj nijansi, a posebnim ga čine izvezeni detalji. Uz kožnu natkošulju i kožne hlače, složila je stajling krojen po posljednjim jesenskim trendovima koji je pokupio brojne komplimente na Instagramu.

Josipa Perišić (31), supruga nogometaša Ivana Perišića još je u ljetnom stajlingu začinila look s crvenim modelom popularne torbice, a lako će je kombinirati i u jesenskim i zimskim outfitima.

Linker
23. travanj 2024 21:29