Getty Images
predah od životinjskog uzorka

Nosimo suknje s uzorkom cvijeća: Izabrale smo 15 najšarmantnijih modela iz aktualne ponude

Iako plisirane suknje uvijek imaju posebno mjesto u ormaru, konkuriraju im slip modeli i oni A-kroja s prorezom koji seže iznad koljena. Za kraj ljeta i jesensku sezonu, midi suknje floralnog uzorka nameću se kao modni favoriti koje ćemo nositi od jutra do mraka.

Suknje midi dužine odličan su modni komad koji se lako kombinira i uklapa u svaki stil, a nose se u raznim prilikama, od dnevnih do večernjih. Uz prave modne dodatke transformiraju se od ležernog do elegantnog looka, a one cvjetnog uzorka svake su godine popularan izbor. Bezvremenski ženstveni dezen iznova dobiva novo, osvježeno lice kojem je teško odoljeti.

Ovosezonski aduti high street brendova posebno su obilježeni cvjetnim uzorcima - modeli su posuti sitnim cvijećem koje ostavlja romantičarski štih pa sve do onih velikih, osobito u crveno crnim kombinacijama boja koje ostavljaju dojam moderne Španjolke. Dok se plisirane suknje i dalje nose u svim svojim izdanjima boja i uzoraka, sve su popularniji modeli A-kroja, s lepršavim donjim dijelom, a krase ih ukrasni dugmići koji se spuštaju decentnog proreza. Ovakvi modeli laskaju ženskoj figuri, kao i popularni slip modeli koje smo do sada nosili u pastelnim bojama, a sada su dodatno ukrašene cvijećem.

Midi suknje zahvalni su komad u ormaru jer će se lako kombinirati kao opušteni stajling - s basic majicom i tenisicama, ili pak s bluzom ili košuljom uz sako za poslovni stil i omiljenim gležnjačama, visokim čizmama ili cipelama na petu. Nose se već sada, a nastavit ćemo ih nositi i kada dođu hladniji jesenski dani, tada u kombinaciji s toplim pletivom, osobito pomalo zaboravljenim komadom pletenine, kardiganom koji se vratio u trendi i šik izdanju. Same po sebi su dovoljno upečatljive zbog šarenila uzorka, no ako se želite poigrati bojama i dezenima, nosite ih uz točkice, osobito one velike za razigrani modni stajling koji će privući poglede.

BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 03:  Caro Daur is seen during the Bread & Butter by Zalando 2017 at arena Berlin on September 3, 2017 in Berlin, Germany.  (Photo by Christian Vierig/Getty Images for Zalando)
Getty Images

U novim kolekcijama smo pronašli zanimljive modele midi suknji u kojima ćemo provesti naredne dane. Pronađite svoju omiljenu!

Linker
19. travanj 2024 11:47