PR
Mekane i tople

Neodoljive bundice od umjetnog krzna stižu s hrvatskim potpisom!

Zagrepčanka sa švicarskom adresom nije mogla pronaći idealnu bundu od umjetnog krzna pa je takvu - napravila! Umjesto da nastaviti raditi kao buyer u robnoj kući Bongenie Grieder zaplivala je poduzetničkim vodama i osnovala brend Fuzz.

U svijetu mode je korištenje životinjskog krzna postalo etički neprihvatljivo (talijanska modna kuća Gucci više neće izrađivati proizvode od životinjskog krzna), a većini ljubiteljica mode se i ne sviđaju takvi komadi. Među njima je i Nadja Axarlis, Hrvatica sa ženevskom adresom, koja stoji iza novog brenda umjetnih bundi Fuzz. Kako nije mogla pronaći idealnu bundu od umjetnog krzna, prije godinu dana je odustala od karijere u modnoj industriji i bacila se u poduzetničke vode te osnovala vlastiti brend.

PR

PR

Bunde i prsluci od umjetnog krzna elegantni su i nosivi, a svi odjevni predmeti nose etiketu s natpisom "100% Faux Fur". Odvažne dame mogu personalizirati svoje komade - putem stranice brenda mogu se naručiti jakne, kaputi i prslucima na kojima je s vanjske stranice sprejem ispisano "100% Faux Fur" ili "Je suis faux".

PR
Osnivačica brenda Nadja Axarlis

PR
Model Foxy (620 eur)

PR
Model Chewbacca (720 eur)

Mekane i tople bundice šiju se u Parizu, a tkanine i ambalaža porijeklom su iz Europe. Kratki i oni duži komadi, oni sportski, ali i elegantni, dostupni su u tamnocrvenoj, smeđoj, plavoj, krem, crnoj i sivoj boji. Džepovi izrađeni od baršuna pružaju dodatnu toplinu za dlanove, a podstava kaputića je antistatička. Kolekcija za jesen/zimu 2017./2018. izgledom imitira krzno zečeva i lisice, ali prilikom proizvodnje nje ozlijeđena nijedna životinja.

PR

Čitava se kolekcija može pogledati na društvenim mrežama Facebook i Instagram te putem web stranice brenda.

PR
Jedan od modela iz kolekcije za zimu 2017./2018. (780 eur)

PR

Linker
19. travanj 2024 18:48