Od glave do pete u Dioru sa 'sedlo' torbicom u ruci
 Getty Images for Christian Dior
hit model

Neočekivani povratak kultne torbe koju će željeti sve trendseterice

Svaka sezona ima svoju 'it' torbicu, a sve se čini kako će jesensku obilježiti ona koja je doživjela veliki i neočekivani povratak.

Svaka sezona ima svoju 'it' torbicu, a sve se čini kako će jesensku obilježiti ona koja je doživjela veliki i neočekivani povratak.

Sedlo torbica ove je godine doživjela veliki povratak: modna kuća Dior je jednom od svojih najpopularnijih modela s početka ovog tisućljeća priuštila malu preobrazbu i ponovno osvojila brojne trendseterice. S obzirom na to da svaka modna sezona ima jednu torbicu koju svi nose, sve se čini kako je modna kuća Dior osigurala da se ove govori o njezinom modelu - i to onom već viđenom. Naime, torbicu naziva "Saddle" dizajnirao je John Galliano za brend Christian Dior još 1999., a za ovu jesen joj je novi izgled dala trenutačna kreativna direktorica luksuzne kuće Maria Grazia Chiuri. Dolaze s uzorkom ili jednobojne i u dvije veličine, a za jednu treba izdvojiti od 15 tisuća do 55 tisuća kuna.

Početkom tisućljeća od tog se modela nisu odvajale tadašnje trendseterice Paris Hilton i Mischa Barton, a nosila ju je i Carrie Bradshaw, popularni lik iz serije "Seks i grad", koji je utjelovila Sarah Jessica Parker. Danas, pak, je obožavaju neke nove djevojke - Olivia Palermo nosila je "sedlo" torbicu već na Tjednu visoke mode u Parizu u srpnju ove godine, a nakon nje uslijedile su i ostale zaljubljenice u estetiku kuće Christian Dior kao što su glumica Katie Holmes i makenenka Rosie Huntington-Whiteley.

PARIS, FRANCE - JULY 02:  Olivia Palermo attends the Christian Dior Haute Couture Fall Winter 2018/2019 show as part of Paris Fashion Week on July 2, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Christian Dior Couture)
Getty Images for Christian Dior
Od glave do pete u Dioru sa 'sedlo' torbicom u ruci

Neil Warner / SplashNews.com
Katie Holmes obožava svoj model u nijansi crvenog vina

Rosie Huntington-Whiteley svoju je Dior sedlo torbu kombinirala s elegantnom bijelom bluzom i trapericama
Splash
Rosie Huntington-Whiteley wears a beige crop top in New York City

Pictured: Rosie Huntington-Whiteley
Ref: SPL5016299 150818 NON-EXCLUSIVE
Picture by: Robert O'neil / SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights
Robert O'neil / SplashNews.com

Splash
Nina Dobrev najviše voli klasične crne modele, pa je i ovaj Diorov odabrala u toj (ne)boji

Instagram
Talijanska modna blogerica Chiara Ferragni

Instagram
MIranda Kerr obožava svoju u ružičastoj nijansi

Linker
26. travanj 2024 09:32