Do oltara u chic cipelicama

Naši najpoznatiji dizajneri cipela predstavljaju svadbenu kolekciju: Ne možemo se odlučiti koje su nam štiklice ljepše!

Početak ljeta omiljeno je godišnje doba među mladencima, a uz vjenčanicu svakoj su ženi najvažnije cipele. Ako na domaćoj modnoj sceni netko zna koji su posljednji trendovi po pitanju svadbenih cipela, onda su to supružnici Sandra i Ivan Ledenko.

Koliko su god podijeljena mišljenja oko svadbene kreacije Kourtney Kardashian na njezinom talijanskom vjenčanju s Travisom Barkerom, oko njezinih cipela nema spora. Reality zvijezda uz ultra kratku i seksi vjenčanicu Dolce& Gabbana nosila je savršene salonke od čipke (zbog čega se pretpostavlja da je i njih, kao i vjenčanicu, dizajnirao čuveni talijanski dvojac). Mnogi su primijetili da su i ostale uzvanice na vjenčanju imale atraktivne modele, kakvi su trenutno veliki hit.

image

Bračni par Ledenko kreirao je i svadbene cipele za Hanu Huljić.

Saša Burić

Da su među mladenkama ove sezone najtraženije raskošne štikle, potvrdili su nam i splitski dizajneri cipela Sandra i Ivan Ledenko koji su nedavno kreirali njihovu najglamurozniju kolekciju svadbenih cipela do sada.

image

Ledenkova nova kolekcija čisti je glamur, što se danas najviše traži.

Privatni album

"Uvijek osluškujemo želje naših klijentica, a one trenutno traže atraktivne modele. Naravno, svima je i dalje na prvom mjestu udobnost te se trudimo pomiriti te dvije želje", kaže Sandra Ledenko.

Splitski supružnici za ovo su ljeto osmislili pet novih modela, a svima je zajednički predznak - glamur. Bilo da je riječ o izboru materijala ili ukrasima.

image

Od boja su u trendu najviše bijela i pudrasta, a od ukrasa još uvijek je omiljen cvijet koji su imale većine žena na vjenčanju Kourtney Kardashian.

Privatni album

"Nakon višegodišnje vladavine zlata i srebra, u modi su opet bijele svadbene cipele. Druga omiljena boja je puder roza, odnosno bež. S druge strane, od žarkih boja najpopularnije su "vrišteće": ružičasta, zelena i žuta", stručno je mišljenje dizajnerice Ledenko, koja je naglasila da i materijali nikada nisu bili bogatiji.

"Od materijala je svakako najcjenjenija koža koja je ove godine sama od sebe već jako upadljiva. Većina je sjajna i posuta šljokicama", tumači Sandra, dodajući da su jako tražene i cipele s ukrasom od bisera, koji su ona i suprug prvi put upotrijebili kod svadbenih cipele za Hanu Huljić.

image

Ukras od bisera splitski su dizajneri prvi put iskoristili za svadbene cipele Hane Huljić.

Privatni album

"Model štikle kakvu smo napravili za Hanu uvijek je moderan, a biser kao ukras pokazao se punim pogotkom jer mnoge mladenke sada žele isti detalj na svojim svadbenim cipelama", istaknula nam je Sandra Ledenko, koju smo pitali i koja visina potpetice je u trendu.

image

Ružičaste štikle također su veliki trend.

Privatni album

"Većina djevojaka odlučuje se za 7 centimetara, koja je idealna visina ako namjerava plesati cijelu noć. Naravno, uvijek se traže i vrtoglavo visoke potpetice, ali i posve ravne cipele. I tu nema pregovaranja", smije se dizajnerica.

Pogledajte fotogaleriju Ledenkovih svadbenih zvijezda:

image

Većina djevojaka odlučuje se za plotpetice od sedam centimetara.

FOTOGRAFIJE:
image

Mladenke dobro znaju kakve cipele žele.

Privatni album
image

Splitski supružnici za ovo su ljeto osmislili pet novih modela.

Privatni album
image

Nakon višegodišnje vladavine zlata i srebra, u modi su opet bijele svadbene cipele.

Privatni album
image

Svadbene cipele moraju biti glamurozne.

FOTOGRAFIJE:

Čitajte i: NE MOŽE JEDNOSTAVNIJE: POPULARNA GLAZBENICA PRONAŠLA IDEALNU ZAMJENU ZA OMILJENI MODNI DODATAK!

Linker
12. travanj 2024 07:45