LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Glamur zamijenila ležernošću

Naomi Campbell čak i na sastanak nosi tenisice koje smo nekada obožavali

Mogli bismo reći da je ova godina bila potpuno u znaku onih glomaznih tenisica koje mnogi nazivaju i 'ružnima', upravo zbog njihovog nezgrapnog izgleda. Ipak, postale su vrući trend koji su prigrlili čak i oni koji ih prije nikada ne bi stavili na sebe. Ista stvar se godinama prije dogodila i s još jednim modelom tenisica koje je Naomi Campbell isfurala na sportsko-ležerni look i dokazala da su nepravedno zanemarene.

Jedan od najpoznatijih supermodela na svijetu, Naomi Campbell (49), navikli smo vidjeti ili na glamuroznim događanjima ili na modnoj pisti, gdje je uvijek tip top sređena i u najskupljim dizajnerskim haljinama. No, čak se i modeli ponekad vole "odmoriti od mode" i uvući u nešto ležernije i ugodnije od uskih haljina.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Former Supermodel and British Fashion Icon, Naomi Campbell, pictured arriving on a limo as she attends a quick business meeting in the 90210 area this Monday morning.

BACKGRID USA 4 NOVEMBER 2019, Image: 481057451, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za sastanak na Beverly Hillsu, Naomi je isfurala sportski look koji joj odlično stoji, a jedini glamurozan detalj koji se na njoj isticao bila je njezina duga kosa obogaćena laganim valovima. Košulju kariranog uzorka kombinirala je s tajicama koje bismo rado nosili u teretanu te visoke tenisice. Ovaj pomalo zaboravljeni model tenisica ostao je u sjeni niskih i onih "ružnih", glomaznih, iako smo ih prije nosili na baš sve što smo se sjetili.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Former Supermodel and British Fashion Icon, Naomi Campbell, pictured arriving on a limo as she attends a quick business meeting in the 90210 area this Monday morning.

BACKGRID USA 4 NOVEMBER 2019, Image: 481057358, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Visoke tenisice možda nisu toliko laskave i privlačne oku, ali mogu biti vrlo ugodan par obuće kada nastupi hladno vrijeme jer štite zglobove i u njih možete utaknuti hlače ili traperice. Dakako, za kišovito vrijeme poslužit će nešto čvršći i puniji modeli od onih platnenih koje se brzo smoče i unište ako ih ne nosite isključivo po suhom.

Dok ih muškarci furaju na dnevnoj bazi, žene s ovim tenisicama često imaju problem jer ne znaju kako bi ih kombinirale, osim na traperice. Srećom, visoke tenisice dobro će izgledati i na lepršave haljine, mini suknje u kombinaciji sa sakoom, a dobro će funkcionirati i s tajicama kako ih nosi Naomi. Da vam olakšamo, pronašli smo nekoliko modela koje možete naći u trgovinama.

Nike WMNS COURT VISION MID, Sport Vision, 549 kuna

Reebok F/S HI FBT, Tenisice.hr, 299,60 kuna

Report Amal visoke tenisice, Nordstrom Rack, 251 kuna

Fila Vulc 13 Metallic Sneaker, Nordstrom Rack, 157 kuna

Tommy Hilfiger visoke tenisice, 251 kuna

Linker
19. travanj 2024 08:44