HIT SEZONE

Nanogice su omiljeni nakit ovoga ljeta: Potražite ih uz novu Gloriju, ali i u high-street dućanima

Limitirano izdanje nakita Cloud&Co. možete kupiti samo uz novu Gloriju, na svim kioscima po cijeni od 49 kuna. Odaberite svoju boju i uklopite ga uz vaše vesele ljetne lookove kao narukvicu, lančić ili nanogicu.

Nanogica, narukvica za gležanj, nanožica, više naziva, a svi imaju jednak prizvuk - ovo je romantičan komad nakita koji nas podsjeća na djetinjstvo i bezbrižne ljetne dane. Tada su djevojke konac ili špagu vezale oko gležnjeva, a kao privjeske bi dodavale perlice ili školjke. Velikom povratku nanogica, hit statementa iz 90-ih svjedočili smo još prošlo ljeto, a izgleda kako uz odjevne kombinacije za plažu i ljetne izlaske dominiraju i ove godine. Ljetni stajlinzi svakako nisu potpuni bez dobrog komada nakita, no na vrućini nekada nam čak i najmanji komad smeta.

image
Cloud&co nakit kao nanogica.
PROMO
image
Cloud&co nakit.
PROMO

U tim trenucima poželimo imati jednostavan nakit kojeg možemo kombinirati na više načina. Ako ste u potrazi za takvim nakitom, imate sreće, jer hit detalji brenda Cloud&Co. zaista su svestrani. Možete ih nositi kao narukvicu, lančić ili pak nanogicu, a plus je svakako i to što dolaze u tri različite boje - bijeloj, crvenoj i svijetlo zelenoj boji. Perlice u veselim ljetnim bojama vrlo su šarmantne oko gležnja uz šarene boho haljine, crop topove i lepršave suknje.

Čitajte i: Samo uz limitirano izdanje nove Glorije: Hit ljetni nakit jedinstven je začin šarmantnim ljetnim stajlinzima

Uz limitirano izdanje Glorije, uz časopis na svim kioscima možete dobiti i ovaj komad nakita po cijeni od 49 kuna.

image
Stradivarius, 49,90 kn.
STRADIVARIUS

Nanogice su idelan stetement neovisno o prigodi, može ih se nositi na štikle, sandale, japanke ili tenisice, a popularizirale su ih i influencerice na društvenim mrežama. Priznajte, zaista ljetnim kombinacijama daju neki poseban šarm! Na web shopovima raznih high-street trgovina pronašli smo još nekoliko primjera lijepih komada narukvica za gležnjeve. Ono što je svima zajedničko je stilski minimalizam, iako su privjesci poput školjki, zvijezda i bisera itekako poželjni za sve romantične ljetne lookove.

image
Mohito, 59,90 kn.
MOHITO
image
La Amisha, 79,00 kn.
LA AMISHA
image
H&M, 7,99 eura.
H&M
Linker
18. travanj 2024 10:36