Ne, nisu ove na slici

Najružnije ikad? Popljuvali Asos zbog natikača koje su kao ‘2020. godina u obliku obuće‘

Kada na Asosu osvane neki neobični komad, više se zapravo ni ne čudimo, no na posljednji ‘izum‘ nismo mogli ostati ravnodušni. Iskreno, ne znamo što bismo mislili o ovome, ali znamo da će imati svojih poklonika.

Prošle dvije godine nagledali smo se svakakvih "izuma", od plastičnih prozirnih hlača do japanka na petu, a većina tih stvari osvanula je na jednoj od najvećih svjetskih online trgovina - Asosu. No, čini se da iznenađenjima u ovoj godini nije kraj jer je Asos pripremio zaista nešto još neviđeno.

image
Ove neobične ‘šlape‘ dođu samo oko 540 kuna.
ASOS

Naime, na njihovim stranicama su osvanule popularne Crocsice u rock-punk izdanju s metalnim lancima i šiljatim zakovicama, a Asos ih je opisao kao "Bae punk clog šlapa u crnom".

Osim tih simpatičnih detaljčića, Asosove natikače imaju i podebljan đon i rupice na prednjem rubu kako bi vam u njima bilo što ugodnije. Hoće li zaista? Nema sumnje da biste privlačili poglede na ulici, kao što će i oni koji su ih kupili po cijeni od oko 540 kuna jer im se onda očito sviđaju.

image
Uz metalni lanac i šiljate zakovice izgledat ćete poput ležernog rokera ili punkera.
ASOS

No, bez obzira na to što se dobro prodaju, neki inače veliki fanovi kupovanja na Asosu nisu mogli sakriti svoje razočarenje ovim komadom obuće te su morali iskreno reći što misle o njemu. Na Instagram profilu @asbos_sos, koja objavljuje neobične stvari nađene na Asosu, korisnici su totalno popljuvali ove natikače.

"Kada bi 2020. bila cipela", napisao je jedan od njih, a drugi dodao "To zapravo nije na prodaju, je li tako?!".

Ako su pak vam mrske ove Crocsice, možda će vam se više svidjeti nedavni hit - Balenciaga hotelske šlape na potpeticu. Osmislila ih kreativna direktorica Demna Gvasalia kao odgovor na "novo normalno".

image
Balenciaga hotelske šlape
PRESS FOTO

"Ako ključ leži u udobnosti, a ostanak u kući novi je izlazak, smijemo li još uživati u cipelama", zapitao se Vogue u članku o cipelama koje bi mogle zavoljeti trendseterice i influencerice željne novih modnih izazova.

Linker
18. travanj 2024 21:13