SVI SU JE NOSILI

Najpopularnija Zarina haljina ima i svoj blog

S vremena na vrijeme neki trend toliko zavlada ulicama da ga jednostavno ne možete ne uočiti - gdje god se okrenete vidite taj komad koji apsolutno svi nose.

Gola ramena i široki volani bili su dobitna kombinacija za odjevni predmet popularnog španjolskog high street dućana. I sigurno ste ga već vidjeli. Radi se o traper haljini za kojom su poludjeli apsolutno svi, a bila je toliko sveprisutna da joj je komičarka Lulu Krause odlučila posvetiti blog. Otvorila je Tumblr profil i počela dokumentirati svako viđenje te haljine. Trenutačno ima objavljenih više od 40 fotografija, ali na lageru stoji još njih 80 koje će uskoro osvanuti na blogu.

Zara

- Početkom ljeta prošle godine primijetila sam da u New Yorku svi nose tu haljinu. Toliko često je iskakala u gomili da sam jednostavno morala nešto učiniti – pa sam odlučila fotografirati. Kada je zahladilo, jednostavno je nestala i mislila sam da je to to - više je neću vidjeti. Ali ovog lipnja se ponovno vratila. I tada sam odlučila podijeliti sve fotografije koje sam snimila prošlog i ovog ljeta - otkrila je autorica bloga naziva "The Blue Off-Sholuder Dress from Zara".

Svoje fotografije podijelila je i na Facebooku, pa sada ima i vanjske suradnike: prijatelji joj tjedno pošalju gotovo deset fotografija, a sve nalikuje na igru "Gdje je Jura". Naravno, haljina više nije dostupna, ali možda je - kada vide koliko je popularna - vrate. Ovo nije prvi komad popularnog high street brenda koji je "osvojio" internet: plavo-bijeli kaput pomalo orijentalnog printa dobio je čak svoj Instagram profil, a toliko je bio popularan da su ga vratili u prodaju i dodali mu crveno-bijelu verziju.

Objavu dijeli That Coat (@thatcoat)

Linker
19. travanj 2024 06:23