Revija Philipp Plein poput onog kojeg u spotu za pjesmu Look What You Made Me Do nosi pjevačica Taylor Swift
 Getty Images For NYFW: The Shows
Retro komad

'MUST HAVE' 90-ih se nismo skidali iz njega, a ove godine vratio se na velika vrata

To više nije samo praktičan model rublja nego ozbiljan komad odjeće koji u gornjem dijelu oponaša luckaste majice, glamurozne bluze i košulje...

Bilo da je umetnuta u hlače niskog ili visokog struka, majica ili košulja kad-tad će proviriti van i pokvariti ‘opći dojam’. Muškarci taj problem rješavaju naramenicama - koje košulju drže pod kontrolom - a ženama su na raspolaganju bodiji koji imitiraju ‘konkretne’ komade odjeće. U gornjem dijelu oponašaju majice ili košulja, a u donjem su gaćice. U trgovinama ima najrazličitijih modela - od pamuka s prugastim uzorkom (pa izgledaju kao poslovna košulja), rebrastog pletiva, kao i satena, čipke i pliša namijenjenih svečanim prigodama.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 09:  A model walks the runway at the Philipp Plein fashion show during New York Fashion Week: The Shows at Hammerstein Ballroom on September 9, 2017 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images For NYFW: The Shows)
Getty Images For NYFW: The Shows
Revija Philipp Plein poput onog kojeg u spotu za pjesmu Look What You Made Me Do nosi pjevačica Taylor Swift

Upravo takve na nastupima nose glazbene zvijezde, poput Taylor Swift, Beyonce i Madonne, uz ‘obvezne’ mrežaste čarape. U svakodnevnim prigodama bodi se kombinira sa suknjom ili hlačama i pritom nitko ne zna da zapravo imate hibridni model (između odjeće i rublja), zahvaljujući kojem je sve na svojem mjestu. Odlična ideja je, u stilu 90-ih, umjesto svečane haljine, odjenuti bodi od pliša ukrašen perlama i traperice. U nastavku pogledajte hit modele po odabiru naše stilistice Ive Gradišer.

Body od čipke 149 kn, Stradivarius

Model od pamuka metalnog sjaja 259 kn, Pull&Bear

Asimetrični pamučni body 119 kn, Tally Weijl

Asimetrični model od pliša 169 kn, Mango

Body izvezen metalnim perlama 189 kn, Bershka

Bodi od pliša 299 kn, Zara

Od viskoze 259 kn, H&M

Body od tila 299 kn, Yamamay

Plišani model 79 kn, Sinsay

Linker
25. travanj 2024 00:21