Christopher Peterson / SplashNews.com
nose se i uz baloner

Možete li vjerovati? Ove fensi bicke prodaju se kao lude

Elastične hlačice koje su se godinama nosile samo za teretanu vratile su se na scenu, i to glamuroznije no ikad! Slavna kuća poznata po balonerima i posebnom kariranom uzorku, svoj je model odlučila dobro naplatiti, a žene željne visoke mode kao da su to jedva dočekale.

Svi koji su mislili da se biciklističke hlačice u funkciji glamurozne odjeće nikad neće vratiti, pošteno su se prevarili.

Hit iz osamdesetih, koji su tada mnoge žene posjedovale u nekoliko boja i uzoraka, vratio se u ormare mladih trendseterica koje se ne mogu zasititi udobnosti koju pružaju dobre stare 'bicke'.

I na ovom trendu zahvaliti možemo sestrama iz poznatog reality showa, koje neumorno na modnu scenu vraćaju davno zaboravljene komade, a koje se iz ovakvih hlačica ne skidaju već mjesecima.

Britanska modna kuća Burberry odlučila je uskočiti na ovaj 'modni vlak' te je izbacila jednostavan crni model s bijelom pasicom i logom brenda, koji su trendi djevojke odmah prepoznale kao ovosezonski 'must have'.

Press foto

Biciklističke hlačice s potpisom Burberry, uz koje se može kupiti i pripadajući topić, nose cijenu od 270 eura, a britanski portal Glamour izvještava da se prodaju kao lude.

Dapače, online dućan Browns morao je naručiti novu pošiljku samo nekoliko sati nakon što ih je po prvi puta pustio u prodaju.

Press foto

Modni obrat - fensi kratke tajice s paprenom cijenom ne nose se za teretanu ni trčkaranje po kvartu. A ne! Ovaj poželjni komad sezone influencerice s Instagrama nose kao ključni dio elegantnog dnevnog outfita, uz balonere, karirane blejzere i trendi tenisice

Ako vam se sviđa ovaj look, a 270 eura za rastezljive hlačice vam se čini previše, garderobu možete osvježiti i pristupačnijim bickama iz dućana sa sportskom opremom.

A post shared by Maysoon Ö (@maysbastoni) on

Linker
20. travanj 2024 10:18