instagram
Poput slatkiša

Modno usklađene prijateljice na zagrebačkim ulicama ukrale sve poglede

Zima nam se bliži kraju, a dok čekaju proljeće, poznate Hrvatice najviše se vole ogrnuti u najpoželjnije kapute ove sezone - onaj koji podsjeća na plišanog medvjedića. Riječ je o teddy kaputima čija popularnost ne jenjava.

Ako i ne pratite trendove u stopu, na ulicama ste sigurno primijetili da vlada jedan model kaputa - topli i mekani teddy bear kaput je model za kojim su lude sve trendseterice, pa tako i poznate Hrvatice. Još ako je riječ o modelima u vedroj boji koja će se istaknuti, dobra modna kombinacija je zajamčena.

Upečatljive stylinge složile su glumica Lana Gojak i dizajnerica i vlasnica brenda Larie, Marina Matić koje su pozirale su u svojim primjercima sveprisutnog kaputa. Prijateljice se nisu odlučile za klasični model u boji devine dlake već su izabrale modele u pastelnim bojama koje nemamo toliko često priliku vidjeti pa su došle kao pravo osvježenje. Kaputi su bili dovoljni sami za sebe pa je ostatak outfita bio jednostavan - djevojke su odabrale crne traperice i tenisice.

Mekani kaputići osvojili su poznate dame bez obzira na stil i godine pa smo ove sezone u njima imali prilike vidjeti glumicu Jelenu Perčin, Severinu, Jelenu Rozgu, Tiju Mamić...

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Tia mamic ex Jurcic
Davor Matota
Tia Mamić
Spica / Zagreb 19.01.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Percin i kcer Masa
Davor Matota

Još uvijek nije kasno da u svoju garederobu dodate sličan model onome kakve vole poznate djevojke. Ako su vam zapeli za oko ovakvi kaputi, u pastelnim bojama ih možete pronaći na policama Stradivariusa i H&M-a.

Stradivarius
Stradivarius, 499,90 kn

H&M
H&M, 59,99 €

Bershka
Bershka, 279,90 kn

Bershka
Bershka, 279,90 kn

Zara
Zara, 599,90 kn

Top Shop
Top Shop, £85

Top Shop
Top Shop, £45

Linker
13. travanj 2024 15:49