Profimedia, Mega Agency
damski modeli

Modni ulov ove sezone: U ovim cipelama rado ćete ići na posao

Ovisno o radnom mjestu, prilagođavamo svoj poslovni look zadanim normama, a u toj priči obuća često zna stvarati probleme. Potražili smo zato modele za toplu sezonu u kojima ćemo provoditi naredne mjesece i nismo se razočarali jer modne trgovine nude širok izbor elegantnih modela u kojima vaša stopala neće patiti.

Zahvaljujući dizajnerskim kućama, ponajviše Chanelu i Dioru, neki modeli cipela i sandala ponovno su se vratili u modu. Njihovu popularnost prepoznale su high street trgovine i u svoju ponudu uvrstile velik izbor modela za svačiji ukus.

Prošle sezone tako se u fokusu našla block potpetica, udoban izbor obuće koji i dalje figuri dodaje nekoliko centimetara, a ne ostavlja bolna stopala na kraju dana. Block peti rado se vraćamo i ove sezone kada ona dolazi u proljetnim i ljetnim izdanjima, a uz njih tu su i slingback cipele, elegantni modeli koje krasi remenčić i otvorena peta. Ovakvi modeli dostupni su u varijanti s block petom, trendi kitten potpeticom te bez nje - kao balerinke.

BERLIN, GERMANY - JULY 05:  Sonia Lyson, Dior shoes detail, is seen during the Mercedes-Benz Fashion Week Berlin Spring/Summer 2018 at Kaufhaus Jandorf on July 5, 2017 in Berlin, Germany.  (Photo by Joern Pollex/Getty Images)
Getty Images

AUCKLAND, NEW ZEALAND - AUGUST 28:  A model walks the runway during the Hailwood show during New Zealand Fashion Week 2018 at Viaduct Events Centre on August 28, 2018 in Auckland, New Zealand.  (Photo by Stefan Gosatti/Getty Images)
Getty Images

Ovakve cipele svakom outfitu daju na eleganciji i ženstvenom izgledu pa su idealan izbor za svakodnevni odlazak na posao. Uz dnevne modne varijante, nameću se kao izbor i za one večernje ili svečane, pa se u njima nakon posla bez problema možete uputiti u grad. Lako će se slagati s poslovnim hlačama, trapericama, midi haljinama ili suknjama pa su u garderobi dobar saveznik koji je prigodan u različitim prilikama.

Modne trendseterice rado su prigrlile ovaj trend i uključile ih u svoje kombinacije, bez obzira radi li se o casual, poslovnim ili elegantnim modnim stajlinzima.

Fashion: street style at Milan Fashion Week 2019 outside of the Armani show in Milan on February 21, 2019.
21 Feb 2019, Image: 415407097, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Street style at Mercedes Benz Fashion Week Australia at Carriageworks.
13 May 2019, Image: 432754973, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Kada je ljetna obuća u pitanju, ove sezone neće pogriješiti s bijelim cipelama koje su dobile svoje mjesto na modnoj sceni i zavladale ormarima influencerica. Predstavljaju klasičan izbor koji se lako uklapa u svaku kombinaciju, baš kao i modeli u crnoj boji koji će izabrati modne klasičarke i minimalistice. Naravno, životinjski uzorak i dalje dominira pa su dostupni modeli ukrašeni uzorkom zebre, leoparda ili zmije, a modne romantičarke okrenut će se za cipelama koje krase točkice. Mi smo pronašli 19 modela od kojih se teško odlučiti za samo jedan - pronađite ih u galeriji.

Linker
25. travanj 2024 19:13