Instagram
izgleda luksuznije

Modni hit ove jeseni: Mango ima odličan komad koji će osvojiti ulice

Za svaku novu sezonu u ponudi high street ili high end brendova pronađu se neki komadi koji steknu kultni status i postanu apsolutni vladari aktualne sezone.

Ovoga ljeta high street komad kojeg su svi željeli uloviti bila je midi Zarina bijela haljina na točkice. Ovaj model viđali smo posvuda i definitivno je obilježio ljeto 2019. godine, iako se još uvijek nosi i u jesenskim modnim kombinacijama.

Jesen sa sobom nosi svoje favorite pa su se neki već sad počeli kristalizirati. Kao jedan od obaveznih modnih komada za hladnije dane svakako je pulover, a španjolska kuća Mango u svom asortimanu skriva model koji su trendseterice brzo zapazile. U boji lješnjaka, ovaj pulover na prvu izgleda luksuznije i skuplje nego što jest, a posebnim ga čine naglašena ramena i vez u obliku pletenice.

Mango pulover, 349,90 kn

Mango pulover, 349,90 kn

Ovaj efektni komad koji će se nositi nekoliko sezona već je postao dio stajlinga modnih blogerica. Ova nijansa odlično se slaže uz plavu traper boju, pa će uz jeans hlače odlično pristajati, a outfit zaokružite modernim gležnjačama u kaubojskom stilu i na primjer jesenskom kožnom jaknom. Lako se kombinira i u kombinacijama u istim tonovima - s bijelom, bež ili smeđom, a kako uz hlače, jednako dobro pristaje i uz suknje, osobito one midi dužine.

Linker
16. travanj 2024 12:56