KOLEKCIJA S PRIČOM

Modna suradnja Marijane Batinić i poznate dizajnerice: Zavirite u kolekciju koju fashionistice već obožavaju!

Spoj prekrasne prirode, vrhunske estetike i ženske ljepote najbolji je opis modno-gastronomskog događaja na kojem je predstavljena IKona, modna kolekcija koju ljubiteljice mode već očekuju s velikim nestrpljenjem.

Na mjestu zapanjujuće ljepote, u masliniku Ol Istria, najvećem u ovom djelu Europe sa čak šezdeset i pet tisuća stabala, dogodila se prava čarolija, ujedno i savršena kulisa za pričanje ove nove, jedinstvene modne priče.

IKona je, naime, rezultat dugogodišnje suradnje između dizajnerice Kristine Burje, voditeljice Marijane Batinić te stilistice Ive Gradišer na brojnim televizijskim projektima i Marijaninim javnim nastupima.

Ime kolekcije IKona simbolizira modnu povezanost triju različitih žena s istim modnim ciljem. To su Iva, Kristina i "ona" - Marijana, odnosno, svaka žena koja se u odjeći koju nosi želi osjećati sigurno, slobodno i samouvjereno, poput prave IKone stila.

image
IKona je rezultat dugogodišnje suradnje između dizajnerice Kristine Burje, voditeljice Marijane Batinić te stilistice Ive Gradišer.
JOHN PAVLISH

Kolekcija nudi svevremenske komade za stvarne žene različite građe, a mogu se nositi na više načina - skrivajući nesavršenosti, a ističući ono najbolje na ženi. Svaka od tri kreatorice IKone u kolekciju je unijela dašak sebe i svoje osobnosti, pa se u kreacijama isprepliću tri priče prožete osobnim iskustvima i estetikom.

image
‘Sneak peek‘ u kolekciju IKona bio je odličan povod za ženski vikend u Istri.
JOHN PAVLISH

"U kreacijama s potpisom IKona sam u potpunosti svoja i odjeća ne nosi mene, nego ja nju. S nestrpljenjem sam čekala lansiranje ove priče i osjećam veliku odgovornost. Između mene i publike postoji povjerenje, a ako iza nečega stojim sa svojim imenom, to mora u potpunosti biti usklađeno s mojom estetikom. Ovo je samo dio naše kolekcije, ostali komadi će se moći pronaći u Krie Design boutiqueu.", rekla je Marijana Batinić o njihovu projektu koji slavi ljepotu stvarne žene.

Čitajte i: U modnom kraljevstvu Terakote: Boja cigle novi je vrući trend, neodoljiva je u spoju sa zlatnim detaljima

Stilistica Iva Gradišer stilski je uobličila i sa svojim osobnim stilom uskladila prepoznatljivi statement izričaj Krie Designa kojeg Marijana nosi već godinama. "Moja uloga u cijelom projektu bila je uskladiti Marijanin modni stil s kreativnom vizijom Kristine Burje. Odabir kvalitetnih materijala i boja bio nam je imperativ. Važna nam je i multifunkcionalnost odjeće. U današnje vrijeme konzumerizma, zadovoljna sam postignutim, jer je riječ o komadima koji su, uz manje preinake i modne dodatke, nosivi u različitim prilikama, lako se mogu modificirati i prilagoditi različitim tipovima žena.", rekla je Iva.

image
Ime kolekcije IKona simbolizira modnu povezanost triju različitih žena s istim modnim ciljem.
JOHN PAVLISH

‘Sneak peek‘ u kolekciju IKona bio je odličan povod za ženski vikend u Istri, u kojem su, među ostalima, uživale i Indira Levak, Franka Batelić, Ana Begić Tahiri, Sonja Kovač, Anita Dujić i Lidija Lešić, prave zaljubljenice u modu, ali i sve istarsko. U jedinstvenom ambijentu maslinika s pogledom na more i najljepšim zalaskom sunca uživale su u finoj hrani i vrhunskim vinima Vina Laguna.

Čitajte i: Ljupka Gojić Mikić odlično nosi dugu cvjetnu haljinu! Pronašli smo najljepše komade iz naših dućana

Cijela atmosfera događaja bila je uistinu posebna, a domaći brend Krie Design odavno je stavio naglasak na odredište u prezentaciji novih modnih priča. Nakon lokacija poput prekrasnih plaža Portugala, Alpa te pustinje u Abu Dhabiju, dizajnerica Kristina Burja ovaj je maslinik s nepreglednim nizovima stabala vidjela kao scenografiju idealnu za snažno podcrtavanje modne poruke koju već godinama šalje o važnosti čuvanja prirode, njezinih ljepota i stvaranja odjeće prema kojoj osjećamo osobnu povezanost.

image
Kolekcija nudi svevremenske komade za stvarne žene različite građe.
JOHN PAVLISH

"Moj dizajn mora imati dublju poruku, mora biti glasniji od trenda. Upravo to vam pruža i IKona, naša kolekcija s pričom. S obzirom na to da iza nje kao inspiracija stoji prava žena, Marijana, ona automatski postaje još relevantnija i autentična. A to je divno!", poručuje Kristina Burja, kreatorica koju svjetska publika nerijetko izdvaja po posebnosti dizajna.

Linker
10. kolovoz 2022 05:22