Foto: Frame
LE MIX

Model traperica koji će postati apsolutni hit

Modni brend Frame predstavio je Le Mix traperice – svoj prvi dekonstruirani traper komad koji će biti ovogodišnji must have. Dizajnerski tim u Los Angelesu poigrao se modelima iz prošlih kolekcija i odlučio ih rastaviti te ponovno sašiti kombinirajući različite stilove.

Rezultat njihovog rada su unikatne i jednostavne traperice idealne za ležerne kombinacije, a za limitiranu ediciju modela Le Mix, koji će biti dostupan u Frame dućanu u Melrose Placeu i putem online shopa, već postoji i lista čekanja. Osnivači brenda Jens Grede i Erik Torstensson proces ponovnog šivanja starih komada usporedili su sa slaganjem puzzli jer se dekonstrukcijom dva para traperica kreiraju dva nova, unikatna modela, a takvim načinom ponovne upotrebe staroj robi daju novi život.

Foto: Frame
Foto: Frame

Foto: Frame

Frame je pokrenut 2012. godine, a u kratkom vremenu je postao najbrže rastući brend u Americi. Njihov minimalistički pristup osvojio je brojne modele poput Care Delevingne, Kate Moss, Rosie Huntington Whiteley, Laru Stone, Alessandru Ambrosio, ali i slavne pjevačice Rihannu i Beyonce.

Linker
12. kolovoz 2022 23:07