INSTAGRAM
obavezan u ormaru

Model koji vole i Hrvatice: 20 najtoplijih i najmekanijih kaputa

Ljubav je započela još prošle zime, da bi ove doživjela pravu eksploziju jer ulicama nije moguće prošetati a da ne vidite barem jedan kaput u koji su se zaljubile i Hrvatice.

Iako mu sam naziv govori da ćete u njemu izgledati poput medvjedića, to nije odvratilo trendseterice od njega. Teddy kaput najmekaniji je i najtopliji zimski odjevni predmet, a jedan od najpopularnijih modela bio je onaj talijanske kuće Max Mara za koji treba izdvojiti više od 20 tisuća kuna. U njega se zaljubila, uz svjetske ljubiteljice mode, i splitska pjevačica Severina: smeđe umjetno krzno na dugačkom modelu idealno je za hladne zimske dane. Iz istog kaputa ove se zime nisu skidale manekenke Rosie Huntington-Whiteley i Elsa Hosk.

NEW YORK, NY - DECEMBER 07:  Rosie Huntington-Whiteley is seen in SoHo on December 7, 2017 in New York City.  (Photo by Gotham/GC Images)
GC Images
Rosie Huntington-Whiteley

NEW YORK, NY - DECEMBER 08:  (EXCLUSIVE COVERAGE) Elsa Hosk is seen in Chelsea on December 8, 2017 in New York City.  (Photo by Gotham/GC Images)
GC Images

Teddy modelu nisu odoljele ni ostale Hrvatice: pjevačica Jelena Rozga nedavno je prošetala u svojem sivom "medvjediću", a ružičastim verzijama oduševile su se Jelena Veljača i Olja Vori.

Promo Max Mara

Spica / Zagreb 01.12.2018. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca
Davor Matota

S obzirom na popularnost koja ne jenjava, pronašli smo 20 modela koji će vas grijati još nekoliko sezona!

Linker
24. travanj 2024 06:26