Instagram
'it' komad

Ljetna verzija najpopularnijeg kombinezona je sve što nam treba ove sezone

Svake sezone trendovi se izmjenjuju ili recikliraju, a ove je godine u središte došao trend cargo, odnosno utility odjeće koji spaja šik i udobno. Kombinezoni utility stila zato su jedan od najtraženijih modnih komada za ljetnu sezonu.

Utility trend ove je godine doživio svoj procvat. Odnosi se na modu inspiriranu uniformama kakve inače nose radnici koji obavljaju fizičke poslove, a ovaj trend najviše je zahvatio jakne, hlače i kombinezone.

Tako su grubi radnički kombinezoni obilježili proljeće 2019. godine i postali popularni modni komad kojega su trendseterice kombinirale uz ženstvene modne dodatke poput elegantnih sandala i efektnih torbica. Početkom godine nosili su se oni s dugim hlačama, a sada kad nam je ipak prevruće za takve modele, modne kuće imaju ljetnu verziju radničkih kombinezona koja izgleda jednako primamljivo.

Britanski Top Shop koji nam je dostupan preko online stranice nudi brojne komade za kojima trendseterice luduju. Jedan od njih je i ljetna verzija popularnog 'boiler' kombinezona. Dolazi u tri nijanse - kaki, bež i traper boji, po cijeni od 39 funti i pokazatelj je rasta popularnosti ovakvih modela. Nakon što je nestao iz ponude, sada se na oduševljenje onih koje ga nisu uspjele ugrabiti vratio u ponudu.

Top Shop, £39

Jednostavni, a upečatljivi kombinezoni praktični su komad u ormaru, a ovaj model lako se kombinira uz niske natikače ili tenisice kao i uz popularne minimalističke sandale s remenčićima s niskom petom. Uz njih kombinezon čini hit kombinaciju za ovo ljeto, no slagat će se sa svim sandalama ili cipelama čija je peta srednje visine.

Uz Top Shop, niti ostali brendovi nisu ispustili radničke kombinezone iz svoje ponude. Rađeni su od grubljih materijala poput trapera, no neki modeli dolaze i u laganim varijantama, od pamuka, lana ili prirodnog materijala Tencela. Ljubiteljice utility stila uživat će u ovakvim kombinacijama, no osvojio je i one koje se inače ne pronalaze u ovakvim, pomalo frajerskim stajlinzima. Izbor najboljih iz aktualne ponude donosimo u galeriji.

Linker
20. travanj 2024 02:15