Dr. Martens Instagram
Neodoljive

Kultne čizme dobile su slatki makeover: Sada ih možemo nabaviti i s likom popularne mace

Ako ste mislili da robusne Dr. Martens čizme i slatka Hello Kitty maca ne idu zajedno, razmislite ponovo. Ova dva legendarna branda odlučila su proslaviti 60 godina postojanja neodoljivom suradnjom.

Legendarne čizme Dr. Martens tijekom godina su doživjele svakakve interpretacije i suradnje, a sada su konačno stigle i u "Hello Kitty" verziji. Dva kultna branda odlučila su izbaciti capsule kolekciju kako bi proslavili šezdesetu obljetnicu i ostvarili san mnogih djevojaka.

Inače, radi se o limitiranoj kolekciji u kojoj se mogu naći klasične visoke čizme, cipele s platformom i otvorene sandale s platformom, a sva tri para ukrašena su prepoznatljivim Hello Kitty detaljima. Osim toga, klasične Jadon čizme dolaze u nekoliko verzija pa čak i za one najmlađe. Bijelu mačkicu s mašnom dizajnirala je japanska dizajnerica Yuko Shimizu, a 1974. prvi put se pojavila na novčaniku u Japanu.

Iako su mnogi mislili kako će se robusna estetika Dr. Martensa i slatka, djevojačka estetika Hello Kitty sukobiti, konačni produkt je zapravo fantastičan i mogao bi se svidjeti čak i onima koji nisu obožavatelji bijele mace.

Kolekcija se može nabaviti online i u Dr. Martens dućanima diljem svijeta, a cijene se kreću od 120 do 200 dolara, ovisno o modelu.

Dr. Martens
Dr. Martens Jadon čizme s likom Hello Kitty, 1340 kuna

Dr. Martens
Dr. Martens cipele s platformom i likom Hello Kitty, 1139 kuna

Dr. Martens sandale s platformom i Hello Kitty mašnicom, 804 kune

Linker
25. travanj 2024 09:45