malo inspiracije

Kulerski i odvažno: Hailey Bieber u jednom outfitu spojila tri velika trenda

Što se tiče minimalizma u odijevanju, poznati model je tu na ‘svom terenu‘. S nevjerojatnom lakoćom kombinira komade koje se mnogi od nas ne bi usudili spojiti.

Slavna manekenka Hailey Bieber naučila je puno od stilista i modnih dizajnera tijekom godina pa zanimljive modne kombinacija nosi i u privatno vrijeme.

Za jedan party koji je organizirala njezina kolegica i prijateljica Kendall Jenner u Soho Houseu u Malibuu isfurala je tri velika ovogodišnja trenda u jednom outfitu. Bieber je spojila predimenzionirani crni blejzer s izrezima sa strane s crnim samostojećim čarapama i mokasinama s platformom iz kojih ne izlazi već neko vrijeme.

Ovaj spoj pomalo je bio neočekivan, čak i od nje, ali pokazala je da crne čarape, koje obično nosimo ispod suknje, mogu odlično izgledati i kada im se vidi crni rub.

image

Justin Bieber i Hailey Bieber

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Monokromatski look nadopunila je crnom torbicom, cool sunčanim naočalama i jednostavnim zlatnim naušnicama, a kosu je skupila u zalizanu punđu.

Blejzere šireg kroja možemo vidjeti posvuda ove godine i to u raznim kombinacijama, a Bieber ih obožava nositi na svakodnevnoj bazi - bilo kao dio poslovnog looka s trapericama i suknjama ili kao "malu crnu haljinu".

Bieber je ranije ove godine osnovala brend Rhode koji pokriva proizvode za kupanje i tuširanje, kreme, druge proizvode za čišćenje tijela, kozmetiku, šminku, mirise, proizvode za njegu kose i kože.

Hailey je ljubiteljica preparativne kozmetike i voli njegovati svoju kožu pa je kozmetička linija bila logičan nastavak njezine karijere.

"Željela sam da moji proizvodi budu jednostavni, ali stvarno dobri. Te filozofije se držim i u odijevanju", rekla je Bieber ranije za Glamour.

Linker
13. travanj 2024 10:03