Getty Images
ne ginu nam barem inačice!

Koje će torbice biti najtraženije u 2019.? Ovih pet!

Torbe su modni dodatak bez kojeg ne možemo pa naravno da nas zanima koji će modeli biti najtraženiji u godini koja je pred nama. I dok će kultna sedlo torba modne kuće Dior i dalje biti među najtraženijima, na prvih pet mjesta naći će se drugi luksuzni komadi.

Godinu koju smo prije par dana ispratili obilježio je povratak kultnog modela kuće Dior. Njihova sedlo torba bila je pravi hit svakog tjedna mode, a jednako popularni su bili i različiti PVC modeli koje su ponudili gotovo svi luksuzni brendovi među kojima su i kuće Celine i Prada. S cijelom godinom pred nama, trgovina luksuznih brendova The RealReal objavila je kojih pet luksuznih torbi će zavladati modnim svijetom iduće godine, a slične modele sigurno će ponuditi i high street brendovi. Veliko iznenađenje je to što među njima nema ni Dior ni Gucci modne kuće: Dior koji je ove godine imao model o kojem se najviše pričalo, a Gucci, pak, je imao najprodavaniju torbicu prema podacima trgovine Net-a-Porter.

Na popisu top pet favorita tako su se našle Louis Vuitton Reverse Monogram torba, mini torba brenda Prada te mnogima već omiljena mini torba kuće Jacquemus koju ste sigurno već primijetili. Među mini verzijama našla se i bucket torba modne kuće Chloe, a u top pet je i brend By Far koji je ove godine osvojio brojne trendseterice među kojima su manekenke Bella Hadid i Sara Sampaio.

Louis Vuitton

Prada Saffiano mini torba

Jacquemus mini torba

Chloe bucket torba

BY FAR Ball Bag

Linker
17. travanj 2024 19:12