Čuva glavu, ali i stajling

Ključni dodatak upečatljivih outfita: Ovaj će komad dominirati u nadolazećim danima

Opće je poznato da su detalji kruna svakog outfita, a tu izreku potvrđuju neizostavni komadi koje obožavaju domaći, ali i svjetski fashionisti.

Može se reći da zimski trendovi pružaju najviše prostora za kreativnost, a sve zahvaljujući mnoštvu komada koje u vrijeme hladnijih dana možemo navući na sebe. Slojevito odijevanje već je dugo tajna dobrog zimskog stila, a sve je moguće dodatno začiniti dodacima koji nas griju - šalom, rukavicama i kapom. Ovi modni grijači imaju veliku moć kada je riječ o podizanju kombinacije, a u velikom izboru bez problema ćemo pronaći pokoji statement komad koji će obilježiti zimu i prijelazno razdoblje.

Iako se u najhladnijem periodu zime rado ugrijemo pletenim kapama ili rukavicama, neka prvi koraci prema proljeću budu obilježeni chic komadima u kakvima ćemo sigurno biti zapaženi - to mogu biti šeširi, šubare i ultrapopularne ribičke kape (poznate kao bucket hat) koje su obilježile i prošlo ljeto. A da su upravo takvi modeli pokrivala za glavu recept nezaboravnog outfita, dobro znaju posjetiteljice pariškog tjedna mode koje su posljednjih dana jednoglasno izglasale novi modni trend: otkačene šešire. U nastavku donosimo nekoliko stilskih inspiracija.

image

Ovakav model šešira najbolje funkcionira na profinjenim kombinacijama.

SERGII KHANDUSENKO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dama s fotografije odabrala je šešir cloche stila koji ne samo da će stajati svakom obliku lica, već će unijeti novu priču u svaku kombinaciju. Ovakav šešir nema samo estetsku svrhu - ako se odlučite na proizvod od prave vune, možete biti sigurni da će vas grijati cijelu zimu. Prilikom odabira ovakvog šešira važno je pobrinuti se za adekvatan outfit, s obzirom na to da on najbolje funkcionira na profinjenim kombinacijama.

image

Ova kombinacija može poslužiti kao odlična inspiracija.

SERGII KHANDUSENKO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ova se fashionistica odlučila za nešto drugačiju varijantu cilindra koji joj odlično stoji, a u kombinaciji s torbom istog oblika postigla je pravi modni pogodak. Iako ovakva modna kombinacija možda nije nešto na što ćemo se odvažiti za dnevnu šetnju gradom, može poslužiti kao odlična inspiracija i novi modni izazov na koji ćemo se odvažiti.

image

Kačketima možemo podići casual outfite, ali i začiniti nešto glamuroznije modne kombinacije.

BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Kačketi su već nekoliko sezona jedan od onih komada koji se ne skidaju s modnog trona, što ne čudi s obzirom na to da se odlično uklapaju u gotovo sve stilove. Njima možemo podići casual outfite, ali i začiniti nešto glamuroznije modne kombinacije. Djevojka s fotografije je idealan primjer razbijanja monokromatskih outfita, a povezivanje kariranog uzorka s bež detaljem na kaputu je pravi modni pogodak!

image

Bucket hat odlično stoji gotovo svakom obliku lica.

SERGII KHANDUSENKO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da nam je netko prije nekoliko sezona rekao da će bucket hat postati glavni trend, rijetko tko bi u to povjerovao, a još nevjerojatnije bi bilo povezati takav komad s visokom modom. Danas gotovo svaki ormar ima svoj primjerak ovog šeširića, a njegova čar leži u tome da odlično stoji gotovo svakom obliku lica. On je upravo idealan dodatak za svaku casual kombinaciju, a na fotografiji vidimo da fantastično krasi i nešto odvažnije outfite.

Čitajte i: Priprema, pozor, boje! Proljetna sezona bit će u znaku neodoljvih vibrantnih nijansi

image

Djevojka s fotografije dobro zna kako dnevnu modnu kombinaciju dovesti na novu razinu.

SERGII KHANDUSENKO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kao što to vrijedi za sve ono što imamo u ormaru, i u slučaju pokrivala za glavu treba imati barem jedan klasičan komad, a s jednostavnim crnim šeširom nema pogreške. Djevojka s fotografije dobro zna kako dnevnu modnu kombinaciju dovesti na novu razinu pa je jednostavnoj kombinaciji dodala oversized sako i nepogrešivi crni šeširić.

Linker
19. travanj 2024 10:18