Getty Images for Marc Cain
svakako dodati u ormar!

Klasični komadi u dvije nijanse s kojima nikada nećete pogriješiti

Dvije bezvremenske (ne)boje možemo nositi u svakom godišnjem doba, mogu se uklopiti u svaki stajling, a obožavaju ih i muškarci i žene.

Iako ih volimo i kada ih ne najave na tjednima mode, crna i bijela pravi su hit za ovu modnu sezonu što su svojim kolekcijama najavili luksuzni modni brendovi kao što su Thom Browne, Maison Margiela, Altuzarra, Chanel i Miu Miu. Iako su oni te dvije (ne)boje većinom iskorištavali u različitim dezenima pa su crno-bijeli kvadratići i točkice razigrali modne piste, nema veće klasike od jednostavnog kombiniranja bijelih odjevnih predmeta sa crnima – što vrijedi za muškarce i za žene.

Fashion influencer Chiara Ferragni arrives at the Chanel Spring / Summer 2017 Paris Haute Couture Fashion Week  show at Grand Palais, Paris on Tuesday January 24, 2017., Image: 312972044, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Monokromni spoj funkcionira u svim prilikama – dnevnim, poslovnim i večernjim, a dinamika tih akromatskih boja sa suprotnih strana spektra ostavlja vrlo snažan i profinjen dojam. Prednost crnih i bijelih komada je i u tome što ih se može kombinirati s drugim bojama – od nježnih pastelnih sve do jarkih. Upravo zbog toga je modne dodatke, koje ćete poželjeti nositi iz sezone u sezonu, dobro birati u tim (ne)bojama.

Ovog proljeća u prvom redu po popularnosti su retro mačkaste naočale koje su tek počele osvajati trendseterice i sigurno će se zadržati na vrhu još koju godinu pa je najsigurnije odabrati one s crnim okvirima.

Matej Dokić snimio s mobitelom Huawei P20 Pro
Sunčane naočale Saint Lourent, Opto Centar, 1690 kn

Jednako poželjne su i popularne slingback cipele – njihova crna boja, zbog koje će se jednostavno uskladiti s bilo kojim outfitom, "razbijena" je prozirnim detaljem koji prati trendove – jer je sve prozirno i plastično trenutačno jako trendi.

Huawei snimanje mobitelom P20 Pro
Fotograf Matej Dokic
Stilistica Sladjana Divjak
Matej Dokić snimio s mobitelom Huawei P20 Pro
Cipele Mango, 249,90 kn

Iako se trendovi mijenjaju gotovo iz mjeseca u mjesec, neke stvari su bezvremenske baš poput crne i bijele boje. Klasici poput muškog sata čija crna poleđina naglašava srebrni sjaj bit će odličan dodatak svakom stajlingu, a osobito onom profinjenijem.

Huawei snimanje mobitelom P20 Pro
Fotograf Matej Dokic
Stilistica Sladjana Divjak
Matej Dokić snimio s mobitelom Huawei P20 Pro
Sat Tissot, Endi Centar, 4030 kn

A profinjen je i Huawei P20 Pro Black - crni sjaj pristaje i muškarcima i ženama, telefon odiše elegancijom, a njegova dugotrajna baterija omogućit će da uhvatite svaki trenutak tijekom dana.

Matej Dokić
Snimljeno s Huawei P20 Pro: Cipele Mango (249,90 kn); Sunčane naočale Saint Lourent, Opto Centar (1690 kn); L’oreal Color Riche Balmain ruž za usne, dm (105,90 kn); Torba Valentino, Peek&Cloppenburg (479,95 kn); Naušnice Aldo (79 kn); Huawei P20 Pro, Black (6.499 kn, dostupan kod operatera i u slobodnoj prodaji); Košulja Hugo Boss, Peek&Cloppenburg (599 kn); Leptir mašna, Galileo (129 kn); Sunčane naočale Gucci, Opto Centar (2390 kn); Toaletna voda 50 ml, Mr Burbarry, dm (349,90 kn); Sat Tissot, Endi Centar (4030 kn); Novčanik Tommy Hilfiger, Humanic (529 kn); Ukrasni gumbi, Linden Mann, Peek&Cloppenburg (229 kn)

Večernji izlazak, u bezvremenskoj crno-bijeloj kombinaciji, možete zauvijek zabilježiti trostrukom Leica kamerom koja će prepoznati i automatski prilagoditi postavke za kreiranje besprijekornih fotografija.

Editorijal je snimljen s Huawei P20 Pro

Linker
17. travanj 2024 13:46