Posve šarmantan

Katie Holmes sjajno nosi neodoljiv trend ljetne sezone: Može ga se pronaći svugdje, a odgovara svakoj prilici

Ako još uvijek niste napravili generalku u ormaru i obnovili ljetnu garderobu, ne znamo što čekate. Ovog ljeta nose se boje i veseli uzorci, a jedan od njih je i popularno zvan vichy, odnosno gingham kojeg obožava i slavna glumica.

Jedan od omiljenih retro uzoraka svakako je vichy odnosno gingham koji spada u kockaste otiske. Nosio se još 50-ih godina prošlog stoljeća, a žene mu ne mogu odoljeti ni danas. U fokus je ponovno došao zadnjih sezona i to zbog svoje šarmantnosti, razigranosti i svestranosti.

Naime, ljeti volimo nositi što laganiju odjeću od prirodnih materijala - lana, pamuka, ali ne znači da ona obavezno mora biti samo bijela. Mali dvobojni kvadratići cijelu ljetnu modnu priču čine još zanimljivijom, a odgovaraju svakoj prigodi, kako poslovnoj, tako i nešto svečanijom ili ležernijoj.

image
JOEY ANDREW/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Uzorak koji osvaja svijet! Hit je ljetne poslovne garderobe, ali i nezaboravnog provoda na obali

Vichy uzorak voli i poznata glumica Katie Holmes koja nas unazad nekoliko godina osvaja svojim modnim kombinacijama. Na ulice New Yorka izašla je u pravom ljetnom izdanju - haljini u stilu "žene iz prerije" s kockastim uzorkom i puf rukavima.

Puf rukavi popeli su se na modni tron prije nekoliko sezona i sa njega ne silaze, baš kao ni midi krojevi koji odlično stoje na skoro sve vrste obuće.

image
JOEY ANDREW/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Katie je svoju vichy haljinu odjenula na sandale s visokim potpeticama, dok je od detalja imala bijelu torbicu, nekoliko lančića i male naušnice. Neizostavne su bile i sunčane naočale te zaštitna maska za lice koju je omotala oko zapešća. Ovakvi krojevi odgovaraju gotovo svim građama - dobro će izgledati i na vitkim osobama, ali i onima koji imaju šire bokove ili veće grudi.

Čitajte i: Trend u cvatu: Cvijeće se nosi na apsolutno svemu: Donosimo najbolje od haljina, suknji i modnih dodataka

Ako ste u procesu obnavljanja garderobe i treba vam baš ovakva ili slična haljina, pogledajte naše prijedloge iz popularnih trgovina.

image
Midi haljina kockastog uzorka, Mango, 249,90.
MANGO
image
Midi karirana vichy haljina, Orsay, 170 kuna.
Orsay
image
Mini haljina s vichy uzorkom, Zara, 149,90 kuna.
ZARA
image
Haljina s puf rukavima i uzorkom, H&M, 262,92 kune.
H&M
image
Haljina od strukturirane tkanine, Reserved, 249,90 kuna.
Reserved
image
Haljina s vichy uzorkom, H&M, 374,92.
H&M
Linker
22. travanj 2024 13:36