NOSI IH VEĆ GODINAMA

Kate Middleton u slobodno vrijeme ne izlazi iz tenisica koje koštaju 300 kn: Evo gdje ih kupiti

Kada nije na službenim zadacima, princeza od Walesa ne propušta priliku da ‘uskoči‘ u svoje omiljene tenisice, koje kombinira sa sportskim, ali i s otmjenim komadima.

Nije tajna da Kate Middleton podjednako voli luksuzne dizajnerske i pristupačne streetwear komade. Princeza od Walesa rado nosi Zaru, H&M i ASOS, a svojim omiljenim tenisicama brenda Superga vjerna je već dugi niz godina.

Riječ je o modelu naziva "2750 Cotu Classic" u bijeloj boji, koji Kate odvažno kombinira sa sportskim komadima, ali i s otmjenim hlačama, haljinama i odijelima. Osim bijelog, princeza posjeduje i par u maslinastozelenoj boji.

image

Rado nosi ovaj model u svakoj prilici

JACK HILL-THE TIMES POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Superga tenisice nosila je za vrijeme teniskog meča s djecom iz lokalne škole u Škotskoj, a njezin su omiljeni izbor za sportske događaje te posjete parkovima i sajmovima cvijeća.

image

Middleton u posjeti Plymouthu

STUART HARDY ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Model koji nosi Kate možete pronaći i u ponudama domaćih online trgovina, poput Zalanda, Ecipela i Office Shoesa. Izvorna cijena ovih tenisica je 485 kuna, no trenutačno su na brojnim stranicama snižene te se prodaju za 300-injak kuna.

image

Superga tenisice, 39,68 EUR/299,00 Kn

PROMO/OFFICE SHOES

Middleton nije jedina poznata dama koja voli Superga obuću. Hailey Bieber bila je model u prošlogodišnjoj kampanji ovog brenda, a Lily Collins, Emma Watson, Karlie Kloss i Chrissy Teigen također imaju svoj par.

Linker
22. travanj 2024 00:57