petica za modu

Kate Middleton odlično nosi hlače koje produljuju noge i vizualno skidaju kilograme

Klasični upečatljivi komadi zaštitni su znak vojvotkinje od Cambridgea, a upravo je jedan takav isfurala ove srijede kada je posjetila heroje koji su uključeni u evakuaciju ljudi iz Afganistana.

Kate Middleton (39) prvi je put nakon dugog ljetnog odmora od javnih dužnosti stigla u zračnu bazu gdje je upoznala pripadnike oružanih snaga te civile i dobrovoljce koji su sudjelovali u ogromnim humanitarnim naporima za evakuaciju i pomoć pri preseljenju iz Afganistana. Kate je helikopterom stigla u bazu, oko 80 kilometara sjeverozapadno od Londona, prije nego što je odvezena u hangar gdje su se okupili dobrovoljci i osoblje.

image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zapovjednik Calvin Bailey bio je oduševljen njezinom empatijom. „Htjela je čuti priče o mlađim zrakoplovcima i ženama - nešto što će im pomoći da se nose s posljedicama strašne misije koju su proživjeli. Bilo je neprocjenjivo. Imala je vrlo osobnu raspravu s njima, vrlo je angažirana i ljupka. Moramo podijeliti svoje priče, mnogo nam to znači. Ova je misija predstavljala vrlo emocionalne izazove i još ne znamo kako će to utjecati na vojnike i žene ”, kazao je.

‘Wow, koja linija nakon troje djece‘: Kate Middleton zapanjila ležernim izdanjem u kojem je rijetko vidimo

image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kate je i ovaj put modno briljirala. U ovom elegantnom i sofisticiranom izdanju najviše su pažnje privukle ekstra široke tamnoplave hlače koje zbog svoje duljine i širine produljuju noge i vizualno skidaju kilograme.

image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zbog svoje duljine prekrivale su plave salonke s blok petom, a vojvotkinja je uz to kombinirala i kožnati remen u istoj boji. Nepogrešiva bijela majica te sako i torbica u istoj bež nijansi savršeno su upotpunile ovaj jednostavan, a iznimno upečatljiv stajling zbog kojega je zaslužila još jednu peticu za modu.

Kate Middleton majstorski nosi bezvremenski uzorak! Ovo su njezini najbolji karirani outfiti kroz godine

Linker
19. travanj 2024 10:51