Profimedia, Backgrid USA
Za prohladni New York

Kaput kakav svi nose ove zime Rihanna je isfurala uz neočekivane cipele

Pjevačica s Barbadosa poznata je po svom otkačenom stilu koji prkosi modnim pravilima i trendovima. Rihanna modne kombinacije nosi sa stavom pa za rijetko što možemo reći da joj ne pristaje.

Kakve god bile, Rihannine kombinacije uvijek privlače pažnju i ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Ulicama New Yorka pjevačica je prošetala u oversize kaputu bijele boje koji je modna kuća Celine predstavila u prošlogodišnjoj zimskoj kolekciji. Na čelu s Phoebe Philo, francuska modna kuća predstavila je ovaj kaput u pre-fall kolekciji 2018. godine. Bila je to i posljednja kolekcija kreativne direktorice za kojom modni svijet, a izgleda i Rihanna, još uvijek žale. Na njezino mjesto u kući Celine sada je zasjeo Hedi Slimane koji je napravio modni zaokret koji se nije svima svidio.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Barbadian singer Rihanna rocks a bathrobe inspired fur coat as she heads to dinner in New York. According to a new report from Us Weekly, insiders have confirmed that Rihanna has finished recording her ninth studio album. The news comes following the confirmation that a record was on the way for some time in 2019 by Ms. Fenty herself late last year on Instagram.

Pictured: Rihanna



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 411797115, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Potpuno bijela kombinacija bila je izbor pjevačice, no kaput s krznenim pojasom i kopčom svakako je glavni komad koji je 'ponio' ovu kombinaciju. Monokromatske kombinacije ove su zime česti izbor svih trendseterica, a Rihanna je ovaj styling zaokružila Fendi torbicom krokodilske kože i futurističkim naočalama, te bijelim tenisicama koje se posljednjih sezona bez zamjerke nose i uz ovakav glamur.

Linker
19. travanj 2024 20:58