Neodoljiv spoj

Kako torbice kombinirati uz tenisice i elegantne sandale, pronašli smo najbolje modele

Vedre boje, zanimljivi uzorci i raznoliki krojevi čine proljeće jedinstvenim te sa sobom donose dozu optimizma i dobre energije.

Proljeće je sinonim za novi početak, donošenje novih navika i buđenje iz zimskog sna. Mnogi će se odlučiti na organizaciju ormara, ali i osvježenje vlastite kolekcije odjeće i modnih dodataka. Novi početak znači i dolazak novih, još upečatljivijih trendova i potpuno neočekivanih komada koji će vas oduševiti.

Jedan od takvih trendova je i matchy trend kojeg će voljeti sve istinske ljubiteljice mode. Osim što su slatki kompleti u bojama apsolutni hit, odlični su jer ne morate previše razmišljati što i kako iskombinirati. Isti je slučaj i s modnim dodacima. Postoji vječno pitanje i nedoumica moraju li biti cipele i torba usklađeni te imaju li svake sandale, salonke ili tenisice svoju pripadajuću torbu.

image

Nova ALDO kolekcija

PRESS

Kanadski brend ALDO predstavio je kolekciju matching torba i obuće za prve proljetne dane koje će vas oduševiti. Svaki komad je jedinstven i unijet će razigranost u vaš outfit i pomoći vam da se osjećate fantastično u onome što nosite. Boje su ono što čini proljeće posebnim jer ipak što je proljeće bez vedrih i veselih boja.

U ALDO kolekciji birajte tenisice sandale ili natikače u pastelnim nijansama s pripadajućim torbama.

Za odvažne trendsetterice spremni su komadi u jarkim bojama, bilo da se odlučite za narančastu, rozu ili zelenu. Ako ipak više volite umjerenije i neutralnije nijanse, odaberite ALDO elegantne cipele, bež tenisice i torbe - s njima sigurno nema greške. Izgledat će profinjeno i elegantno u svim prilikama, od opuštenih šetnji gradom do večernjih izlazaka.

Artikle iz ALDO kolekcije matching torba i obuće možete pronaći u ALDO trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i na ALDO web shopu.

image

ALDO torbica s lancem, 340 kuna.

PRESS
image

ALDO sandale 480 kuna.

PRESS
image

ALDO torbica sa zakovicama, 470 kuna.

PRESS
image

ALDO sandale na petu 580 kuna.

PRESS
image

ALDO torbica 470 kuna.

PRESS
image

ALDO natikače 560 kuna.

PRESS
image

ALDO torbica 490 kuna.

PRESS
image

ALDO tenisice 690 kuna.

PRESS
image

ALDO torbica 540 kuna.

PRESS
image

ALDO tenisice 760 kuna.

PRESS
image

ALDO torbica 540 kuna.

PRESS
image

ALDO tenisice 760 kuna.

PRESS
Linker
19. travanj 2024 23:13