Les Émaux

Kako postati glavna zvijezda svih božićnih partyja? Popularni domaći modni dvojac ima odgovor

Zavirili smo u dosad neviđeni dio profinjene, minimalističke Les Émaux kolekcije, kojom su se dizajneri Nino i Kristijan suprotstavili klasičnom predbožićnom kiču, ali i neodrživom trendu hiperprodukcije odjeće.

Domaći modni brend Les Émaux, iza kojeg stoje mladi dizajneri Nino Sablić i Kristijan Žakić, ove je sezone umjesto klasične zimske predstavio blagdansku kolekciju. Glavnu ulogu u njihovoj kampanji preuzela je popularna influencerica Paula Sikirić, a mi smo ekskluzivno zavirili u dosad neviđeni dio Les Émaux kolekcije, kao stvorene za božićne i novogodišnje partyje.

"Plisse, kao jedan od glavnih elemenata brenda, nastavio je svoju tradiciju i ovog puta u transparentnoj maxi crnoj haljini koja je zasigurno zvijezda kolekcije. Houndstooth uzorak kojeg smo provukli kroz maxi predimenzionirani kaput, sako i palazzo hlače definitivno su ključni hardware siluete Les Émaux žene ove blagdanske kolekcije", kažu nam Nino i Kristijan.

image

Les Emaux

DENIS BUTORAC

Dodaju kako se u vremenima gdje je hiperprodukcija odjeće imperativ, istinski trude da svaki njihov komad bude poseban:

"Ideja je bila pobjeći od klasičnog izbacivanja sezonskih kolekcija koje se danas izmjenjuju brzinom svjetlosti, a opet stvoriti ugođaj u kojem će svaka žena osjetiti bitnost tih komada. Dapače, i jesmo brend u kojem je ideja producirati minimalan broj komada izrađenih po mjerama klijenata, u kojem svaki komad poprima važnost."

image

Les Emaux

DENIS BUTORAC

Glamur, sofisticiranost i finoća materijala dizajnerima su bili prva asocijacija kod blagdanske kolekcije, a sa željom da se vrate nečemu bezvremenskom i lijepom, inspiraciju su pronašli u maloj, glamuroznoj crnoj haljini.

"Na neki nas je način inspirirala za kreiranje jednostavne, klasične, a opet, kolekcije u kojoj je svaki komad napravljen da se može stilizirati na različite načine i za različite prigode", objasnili su.

image

Les Emaux

KRISTINA VRDOLJAK

Iako često Božić i blagdansko razdoblje povezujemo sa šarenilom, blještavilom, pa čak i kičem, Nino i Kristijan u svojoj su se kolekciji vodili onom - manje je više.

image

Les Emaux

DENIS BUTORAC

"Period godine u kojemu ne manjka šljokica, kiča i boja pokazao se kao savršena paradigma za kreiranje nečeg jednostavnog, elegantnog i sofisticiranog. U moru blještavila koje je karakteristično za blagdanski period, htjeli smo pokazati da uz minimalno korištenje boja i interesantan kroj, možete iskočiti iz mase", smatraju dečki.

Njihova je ideja, kažu, kreirati odjeću kojoj će se svaka žena osjećati senzualno, sofisticirano, snažno i elegantno, a upravo je Paula Sikirić utjelovljenje Les Émaux žene.

image

Les Emaux

DENIS BUTORAC

"Cilj nam je bio odabrati osobu koja je karizmatična, energična, koja pojavom opisuje cjelokupnu ideju brenda kao takvog. Možemo reći da je s Paulom to bilo vrlo lako i jasno od samog početka kada smo zajednički donijeli tu odluku", ističu.

Blagdanska kolekcija modnog dvojca namijenjena svakome tko želi istupiti od kalupa svakodnevice, a upečatljivi komadi dostupni u samo nekoliko klikova.

image

Les Emaux

KRISTINA VRDOLJAK

"Pokazalo nam se kako su društvene mreže najbolji prostor za promociju, pa smo tako dostupni na Instagramu. Od nedavno smo preselili izložbeni prostor i atelier u centar grada gdje nas svi klijenti mogu posjetiti i individualno se konzultirati", kažu.

Za kraj smo zamolili Nina i Kristijana da s nama podijele nekoliko stilskih savjeta za nadolazeću party sezonu.

image

Les Emaux

KRISTINA VRDOLJAK

"Bila to mala crna haljina, kombinezon posebnog kroja, možda elegantne hlače sa svilenkastom, satiniranom bluzom ili šljokasta haljina, svakako birajte modne dodatke koji će podići cjelokupan outfit. Crno uvijek možete podići dobrim metalik ili šljokastim cipelama, kristalnom ili cirkonskom ogrlicom, naušnicama i upečatljivim make-upom. Na kraju dana, bitno je da se vi osjećate kao zvijezda te večeri. Uživajte u komadima koji čine vašu esenciju, vašu osobnost! S tim nećete nikada pogriješiti", poručuju.

image

Les Emaux

DENIS BUTORAC
image

Les Emaux

KRISTINA VRDOLJAK
image

Les Emaux

KRISTINA VRDOLJAK
image

Les Emaux

KRISTINA VRDOLJAK
image

Les Emaux

KRISTINA VRDOLJAK
Linker
16. travanj 2024 12:00