Instagram
Viralni hit

Kako je neočekivani XXL modni detalj postao prava senzacija

Biste li se mogli odvažiti na ovakav modni dodatak koji bi vam u trenu donio status kraljice plaže, a u isto vas vrijeme sakrio od neželjenih pogleda?

Torbice u koje ne stane ništa i šeširi koji skrivaju sve... mladi dizajner Simon Porte Jacquemus obožava se poigravati s dimenzijama i stvarati iznenađujuće trendove.

Nakon što je njegova minijaturna torbica postala veliki hit protekle zime i zablistala u editorijalima svih uglednih modnih časopisa i u rukama trendseterica kao što su Rihanna i Kendall Jenner, već drugu sezonu za redom, dizajner s istančanim smislom za modu uspio je proizvesti viralni modni hit o kojem se priča.

Ovaj put riječ je o ogromnom šeširu nevjerojatnih dimenzija koji je gostujuću ulogu imao i u kampanji za minijaturne torbice brenda Jacquemus.

Apsolutno nenosiv, ali fantastično fotogeničan, oversized šešir osvojio je urednike i fotografe te se našao na fotografija brojnih influencerica s društvenih mreža.

Da uz ovakav šešir nije potrebno gotovo ništa, pokazala je Bella Hadid, fotografijom na kojoj u tangama sjedi u pijesku, no zbog jedne druge manekenke, ovaj šešir postao je prava modna vijest.

Danska glumica i manekenka Emma Leth odlučila je njime upotpuniti svoju prozirnu čipkastu vjenčanicu i tako kreirati dosad neviđen look trendi mladenke o kojem se danima pisalo.

Oversized šeširi, po prvi puta prikazani na Tjednu mode u Parizu, prodaju se po cijenama od 365 do 595 eura, a izrađeni su od stopostotne slame.

Proizvode se u Francuskoj, a glasnogovornici mladog dizajnera naglašavaju kako daju instantni glamurozan izgled.

A post shared by Yanlin (@yanlinmomoko) on

Vjerovali ili ne, u najpoznatijim online trgovinama s luksuznom odjećom poput dućana "My Theresa", uz ove šešire već dulje vrijeme stoji natpis - rasprodano!

A post shared by Alex (@alexiapalop) on

Linker
19. travanj 2024 20:43