H&M, Asos
vrijeme je - ideje su tu!

Kaftan, kimono ili pareo: Našle smo 17 odličnih modela za plažu od 107 do 772 kune

Dugački, kratki, s tropskim uzorkom ili pak izvezeni - pokrivala za plažu i ove su godine neizostavan modni dodatak ljetnom stajlingu i to ne bez razloga. Osim što ih možemo ležerno prebaciti preko badića, bez problema će se uklopiti u dnevne i večernje varijante te cijelom utfitu dati novu dimenziju.

Osim kvalitetnog kupaćeg kostima, ručnika, šešira i kreme za zaštitu od sunca, za plažu je neizostavno pokrivalo, odnosno 'cover up' koje dolazi u raznim oblicima i dužinama te je praktično za predah u kafiću ili šetrnju. Kimona, kaftani, parei i haljine za plažu neizostavan su ljetni komad koje žene obožavaju nositi već godinama te je njihova ponuda iz sezone u sezonu još bolja i raznovrsnija.

Osim onih klasičnih od šifona, ove su godine posebno popularni pleteni, čipkani komadi za plažu, kao i oni s izvezenim detaljima. Ako ste pobornica jednostavnih boja i krojeva, za vas će idealna biti bijela, prozračna haljina koja pristaje na svaki model badića te ju je lako kombinirati sa šeširom, japankama pa i u outfitima za popodnevnu kavu ili večernji izlazak. U tom slučaju odlično će izgledati na bodi, kratke hlače i niske sandale.

U slučaju da volite šarenilo, nećete pogriješiti s tropskim uzorkom koji nikada ne izlazi iz mode ili pak životinjskim, potpunim hitom u modnom svijetu ove sezone.

Kako bismo vam olakšali potragu, našli smo čak 17 predivnih komada za plažu po povoljnim cijenama.

Linker
24. travanj 2024 16:56