dulje ne može

Jesu li vam nedostajale? Jennifer Lopez pokušava vratiti davno zaboravljeni modni hit

Hlače tako dugačke da se vuku po podu nismo vidjeli godinama, no mogle bi se ponovno pojaviti na policama high street dućana. Jennifer Lopez u tamnoplavoj kombinaciji pokazala je kako i ova zaboravljena varijanta može izgledati elegantno.

Trendovi iz dvijetisućitih vraćaju se na velika vrata, i vrijeme je da se pomirimo s time, naglašavaju modni stručnjaci.

image
Anna Kurnikova i Enrique Iglesias 2002. godine
/NEWSCOM/NEWSCOM/PROFIMEDIA /NEWSCOM

Plišane Juicy Couture trenirke, asimetrične majice, koža od glave do pete, 'poštarske kapice' i sandale s tankim remenčićima retro su hitovi iz tog razdoblja koji žare i pale ulicama, a svi samo čekaju da vide koji će se hit star 15-ak godina zavući u ponudu high street brendova.

image
Beyonce i Kelly Rowland 2002. godine
/NEWSCOM/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nada se povratku (pre)dugačkih hlača, trenda koji je godinama vladao među celebrity djevojkama i ženama diljem svijeta, a koji su nosili baš svi, od Victorije Beckham preko Beyonce pa do Jessice Simpson.

Riječ je o namjerno predugačkim hlačama koje su se nosile na štikle i gotovo u potpunosti prekrivale cipelu, a često se i vukle po podu. U ime ovog trenda, žene su parale šavove kako bi hlače bile još dulje, a rezultat su često bili 'ofucani' i prljavu rubovi - sve u ime mode.

image
Victoria Beckham sa sinom Cruzom 2007. godine
RBE/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Takve hlače, u uskoj ili širokoj varijanti, nosile su se uz strukirane košulje s elastinom, topiće na vezanje i dolčevite te uz kratke sakoe u svim bojama.

Jennifer Lopez, koja je oduvijek obožavala ovaj trend snimljena je u izlasku u Hollywoodu u tamnoplavoj vesti i plavih hlačama sa šljokicama, poruba tako dugog da je doticao pod.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uz ovu plavu kombinaciju, J.Lo je nosila plavu Chanel torbicu, u kombinaciji s dijamantnim nakitom.

image
J.Lo i prijatelj u zapadnom Hollywoodu
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Hoće li uspjeti vratiti ovaj trend, vidjet ćemo uskoro.

Linker
17. travanj 2024 01:20