Nikolina Ristović Pišek
 Maja Jurović
MODERNE KAUBOJKE

Jedne čizme osvojile špicu: Nose ih Nikolina Pišek i Olja Vori

Nikada zapravo nisu izašle iz trenda, no ove sezone popularnije su no ikad. Kaubojske čizme bile su glavni modni dodatak domaćih trendseterica koje su u svojim modelima prošetale zagrebačkom špicom.

Niske temperature ne smetaju domaćim trendi curama - Olja Vori i Nikolina Ristović prizivaju proljeće u kratkim haljinama, no ono što je nama najviše ukralo pozornost njihove su čizme.

Trend kaubojskih čizama vratio se jesenas kada su u novom ruhu predstavljene na modnim pistama, a na modnoj sceni će se, izgleda, zadržati još neko vrijeme. Da prate friške trendove pokazale su voditeljica Nikolina Ristović i supruga rukometaša Igora Vorija, Olja. Obje su odabrale slične, no različite stylinge u kojima su se za njima na špici okretale glave.

Voditeljica ima razigrani styling i poigrala se bojama- lepršavu haljinu cvjetnog uzorka sparila je s jaknom plišanog materijala, a modne dodatke odabrala je u bordo crvenoj nijansi. Čizme do koljena u kaubojskom stilu Nikolinu su transformirale u pravu modernu kaubojku.

Spica / Zagreb 02.02.2019. / foto. Maja Jurovic / Nioklina Ristovic ex pisek
Maja Jurović
Nikolina Ristović Pišek

S druge strane, Olja Vori nosila je jednostavnu kožnu mini haljinu crne boje, a u fokusu je bila njezina bunda leopard uzorka koja je ove sezone veliki hit, kao i kaubojske čizme u smeđoj boji s bijelim detaljima koje potpisuje brend Ganni.

Uz haljinu i gole noge kaubojske čizme najbolje pristaju, a tako ih trendseterice najčešće i nose.

Spica / Zagreb 02.02.2019. / foto. Maja Jurovic / Igor Vori i supruga Olja Vori
Maja Jurović
Olja i Igor Vori

Spica / Zagreb 02.02.2019. / foto. / Igor Vori i supruga Olja Vori
Maja Jurović
Olja i Igor Vori

Spica / Zagreb 02.02.2019. / foto. Maja Jurovic / Igor Vori i supruga Olja Vori
Maja Jurović
Olja i Igor Vori

Linker
17. travanj 2024 00:15