XactpiX/ Splash News
Visoka moda kao 'inspiracija'

Ivanka hladno iskopirala Chanel cipele, ali Melania nosi original

Ivanka već godinama prodaje odjeću, torbice, cipele i nakit, a njezina tvrtka često je na udaru modnih znalaca zbog kopiranja kreacija slavnih modnih kuća.

36-godišnja kći Donalda Trumpa nema problema s kopiranjem.

Uvijek glamurozna i dotjerana nasljednica bogatstva američkog predsjednika, navikla je na odjeću i obuću s dizajnerskim potpisom pa se u njezinoj modnoj liniji, koju prodaje u robnim kućama diljem svijeta, često znaju vidjeti komadi nadahnuti modnim pistama, a kad se malo zaigra, na police stižu i kopije legendarnih dizajnerskih komada.

Ivanka Trump seen leaving her apartment in New York City.
<P>
Pictured: Ivanka Trump
<B>Ref: SPL1580649  180917  </B><BR/>
Picture by: Felipe Ramales / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Felipe Ramales / Splash News

Fanovi Ivankinog modnog stila tako u najnovijoj kolekciji tako mogu kupiti kopiju slavnih Chanel cipela u dvije boje, s udobnom potpeticom i remenčićem na peti.

Originalne sandale u modelu 'slingback two-tone', Gabrielle Chanel javnosti je predstavila davne 1957. godine, a od tada se smatraju sinonimom elegantne obuće koju svaka dama dubljeg džepa mora imati u svom ormaru. Ideju dvobojnih cipela kuća Chanel odavno je ponudila i u modelima balerinki i zatvorenih salonki, koje nose mnoge celebrity djevojke.

Press foto

Damske Chanel cipele prodaju se po cijeni od 800 dolara (gotovo 5.000 kuna), a Ivankine su trenutno su na sniženju za 593.98 kuna i mogu se naručiti do Hrvatske.

Macy's

Macy's

Ivankini kupci mogu birati između tri kombinacije boja: bež s crnom kapicom, srebrnih s crnom kapicom i ružičastih s bijelom kapicom, a bez imalo srama, Ivanka se 'inspirirala' i Valentinovim hit cipelama sa zakovicama.

Macy's

Bez obzira na široku ponudu koju nudi poduzetna majka dvoje djece, njezina maćeha Melania ipak više cijeni 'pravu stvar' pa nosi Chanel cipele u dvije boje, u modelu balerinki.

WASHINGTON, DC - SEPTEMBER 14:  U.S. President Donald Trump, with first lady Melania Trump, answers questions while departing the White House September 14, 2017 in Washington, DC. Trump spoke on reports from a meeting with Democratic leaders last night about a proposed deal on DACA and potentially delaying negotiations on his efforts to build a wall on the U.S. border with Mexico. Trump is scheduled to visit Florida today to view relief efforts in the wake of Hurricane Irma.  (Photo by Win McNamee/Getty Images)
Getty Images

Linker
28. ožujak 2024 17:03