Na tajnom zadatku

Isprobala sam modni tabu koji se vraća i iznenadila sebe i okolinu

Jedan od vrućih trendova za 2018. godinu su torbice oko struka, kakve u izlozima i na ulicama nismo viđali godinama pa čak i desetljećima. 24-godišnja zagrebačka influencerica Brita Bobetić isprobala je ovaj modni hit - doznajte kako funkcionira u stvarnom životu i je li praktičan!

Kad sam dobila zadatak da isprobam torbice koje se nose oko struka pomislila sam: "Kud baš ja!?".

A post shared by Brita Bobetić (@brita0507) on

Zatim sam se sjetila izraza koji često koristim s frendicama, a koji glasi "sve se da isfurati" pa sam odvažno krenula u ovu modnu avanturu kako bi tu teoriju i dokazala.

Povratak iz prošlosti

Na red je prvo došla old school torbica u obliku banane, kakvu su svojim kolekcijama predstavili Marc Jacobs, Supreme, Balenciaga i Alexander Wang, a koju nose brojne celebrity cure. Odlučila sam ju kombinirati uz outfit za dan i vidjeti kako funkcionira. Ako mogu Kaia Gerber i Bella Hadid zašto ne bih i ja, zar ne?

September 27th, 2017 - Paris

Bella Hadid leaving her hotel in Paris during the fashion week

****** BYLINE MUST READ : © Spread Pictures ******

****** No Web Usage before agreement ******

******Please hide the children's faces prior to the publication******

****** Stricly No Mobile Phone Application or Apps use without our Prior Agreement ******

Enquiries at photo@spreadpictures.com, Image: 350771683, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Spread Pictures
Profimedia, Spread Pictures

Ovakve torbice do sada su nosili samo tate na plažama pa sam ju odlučila iskombinirati uz još nekoliko old school komada iz raznih razdoblja - pale su traperice s trapez nogavicama, obična crna majica, kapica i kožna jakna s vunenom podstavom, što je još jedan veliki retro trend.

Na moje iznenađenje, dečko je prvi komentirao "ova old school torba je baš kul", što mi je dalo vjetar u leđa prije izlaska. Odvažno sam krenula u šetnju i ugodno se iznenadila; loših komentara nije bilo, a uz nekoliko začuđujućih pogleda, dobila sam puno komentara u stilu: "Zar se i ovo vraća u modu!?"

Moderna inačica ugodno je iznenadila

Za večernji izlazak odabrala sam moderniju inačicu ovog trenda, torbicu na remenu, koju sam nosila na sivo odijelo sa sitnim kariranim uzorkom. U ovoj kombinaciji sam pokupila par ozbiljnih pohvala, čak su me neke cure i zaustavile na ulici s pitanjem odakle je torba.

Privatna fotografija

Jesu li ove torbe praktične?

Torbe su bile i više nego funkcionalne, i sama sam se iznenadila koliko u njih stane! Inače kao i sve žene, obožavam velike torbe, pa sam s velikom dozom predrasude ušla u izazov i zaista se pozitivno šokirala. Mobitel, novčanik, maramice, stick za usne, malo šminke i mini parfem stali su u obje torbe. Ruke su ti konstantno slobodne što je u stvari jako praktično. U početku me zbunjivalo jer nisam navikla tako hodati gradom, ali zapravo je osjećaj oslobađajuć.

A post shared by Brita Bobetić (@brita0507) on

Presuda okoline

Frendice nisu smjele ništa reći, ali znam da se ne bi sve usudile na nošenje torbice koja im nije lijepa. Dečko prati svjetske trendove pa je, kao što sam spomenula, zaključio da izgledam kul, a mama, vječna damica, bodove je dala torbici na remenu, vjerujem zbog cjelokupnog outfita u damskom stilu. Prolaznici su čak i mene šokirali, obje torbe su vrlo dobro prihvaćene, iako "belt bag" odnosi pobjedu i više pozitivnih komentara.

Ta torbica dobila je i moj glas iz očitog razloga - u isto je vrijeme torba i remen pa je praktična, i još bolje, ističe struk!

Privatna fotografija

Više o povratku trenda torbica koje se nose oko struka pročitajte ovdje!

Linker
09. travanj 2024 20:09